Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghgh

Ogromne rozczarowanie...

Polecane posty

Gość ghghghgh

W skrócie: jakiś miesiąc poznałem dziewczynę na czacie. Wysłała mi swoje fotki i byłem oczarowany. Na początku gadaliśmy po kilka godzin, później trochę mniej, ale nadal codziennie. Były plany i spotkania i w ogóle. Dopóki dzisiaj nie odkryłem profilu na pewnym portalu społecznościowym z "jej" fotkami. Oczywiście przed chwilą tłumaczyła się, że to któraś jej koleżanka musiała założyć i że oczywiście ktoś sobie żart zrobił. Skończyłem rozmowę z nią :(

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a czego oczekujesz szukajac laski na czacie/???? nikt normalny na czatach nie pisze

Gość ghghghgh
Próbowała się bronić że jak kupi sobie kamerkę to mi udowodni. Już się nie będę to niej odzywał.

Gość ghghghgh
Nie, ja ją chciałem naprawdę poznać. A ona coś łatwo się poddała po tym co napisałem. Napisała tylko, że jak będzie miała kamerkę to mi udowodni. Nie będę się w to bawił. Muszę być mężczyzną i jednoznacznie się odciąć od takich niejasnych sytuacji.

Gość ghghghgh
jak każdy prawdziwy mężczyzna odetnę sobie także lewe jadro :classic_cool:

TAK namieszałeś ze nie wiem o co chodzi foty ci się nie podobają czy wysłałą nie swoje?

Gość dgdgdgdgdgd
no wlasnie ale oco loto ze ma na innym portalu foty swoje ?

Gość ghghghgh
Nie, znalazłem na portalu jej fotki pod innymi imieniem, inne miasto. Najlepsze jest to, że sama mi wysłała tyle fotek ile jest na tym profilu. Twierdzi że to ona jest na tych zdjęciach i ktoś jej ukradł te zdjęcia i zrobił sobie profil.

no wiesz zawsze możesz poprosi ć o zdjęcie z karteczką ''dla ....(Twoje imię)będziesz miał pewność ze to ona) lub po prosty kartka z datą i imieniem

Gość ghghghgh
Od początku wydawały mi się jakoś dziwnie poprzycinane te zdjęcia... ale gadałem z nią było naprawdę super, więc nie zastanawiałem się. Tylko dwóch zdjęć z tego profilu mi nie przesłała, resztę mam. A jak prosiłem ją o więcej to twierdziła, że już więcej nie ma, bo miała format i straciła. A teraz tylko powiedziała, że jak będzie miała kamerę to udowodni że to ona. A jak powiedziałem, że koniec to zbytnio się nie broniła, napisała tylko, że było miło mimo wszystko :( a jak chciałem żeby sobie zrobiła jakieś zdjęcia to napisała, że aparat pożyczyła ciotce. Teraz wychodzi jakie to są kłamstwa :/

Gość ghghghgh
Nie wiem czy warto jeszcze cokolwiek czy po prostu zapomnieć o niej. Serca mi nie złamała, ale przykro mi się zrobiło bo myślałem, że ta dziewczyna jest mną zainteresowana i naprawdę mnie lubi :(

ALE O CO CI CHODZI? Nawet zakladajac, ze jest z innego miasta to co z tego? Kazda odleglosc da sie pokonac a jesli wam sie dobrze rozmawia to chyba to jest najwazniejsze... BOZE, FACECI SA NIENORMALNI.. O CO CI, CHLOPIE, CHODZI??

Gość mesmeralinda
chodzi o to, ze laska nieudolnie klamie ;)

Gość ghghghgh
O to chodzi, że to nie ona była na tych zdjęciach. Napisałem jej, żeby zrobiła zdjęcie z karteczką. Najpierw się zgodziła, a potem zaczęła pisać że nie chce mi już nic udowadniać, że chyba nie ma sensu takie pisanie na odległość, itd. A oczywiście wczoraj jeszcze była inna rozmowa. Więc chyba to nie są jej zdjęcia. Nigdy się nie dowiem... ona twierdzi, że jeśli ma mi ulżyć to mogę twierdzić, że to nie są jej zdjęcia. Tak, nagle dzisiaj stwierdziła, że ta znajomość nie ma sensu, właśnie wtedy kiedy znalazłem ten profil z jej zdjęciami. Jakoś nie chcę mi się wierzyć :/ Jeszcze dzisiaj z rana wysłała mi całusa na gg, a teraz nagle co? Dałem się nabrać, prawda? :( Przez ponad miesiąc pisałem z kimś kto mnie oszukiwał?

Gość mesmeralinda
No tak wyglada... pewnie nie Ty pierwszy, nie ostatni... nie ma o co kopii kruszyc

Gość ghghghgh
Jestem bezsilny :( Nie wiem co robić... Tyle z nią gadałem i było super, przecież gadaliśmy po tyle godzin, pisaliśmy o sobie, a tu nagle ma się okazać, że byłem cały czas oszukiwany? Mam po prostu usunąć numer i zapomnieć? Czuję się strasznie bezsilny i jestem wkurwiony wręcz. Komu można ufać w ogóle jak ludzie robią sobie takie rzeczy?

Gość mesmeralinda
Jak mozna ufac komus kogo "zna sie" miesiac z netu? To niedorzeczne po prostu. W ogole co to za cyrk? Ile Ty masz lat, zeby w takiej sprawie dzielic wlos na 4? Oszukala, to oszukala i co? Bylo, minelo. Teraz musisz byc bardziej czujny.

Gość wyślij do niego smsa
słuchaj. Może celowo dała ci te fotki. Ja myślę że to dlatego że chciała być anonimowa w sieci. Ja pewnie w ogóle bym nie wysłała a jeśli już to nie swoje :p Moim zdaniem laska nie sadziła że tak się sprawy potoczą, że będziecie tyle czasu gadać i wysyłając je po prostu sie bawiła

Gość ghghghgh
Łatwo Ci pisać nie będąc w takiej sytuacji. Pisaliśmy z miesiąc, ale ona bardzo przypasowała mi swoim (?) wyglądem, jak i sposobem pisania podejściem do życia. Znalazłem w niej kogoś kto mnie rozumie i zachowuje się tak jak lubię u dziewczyn. Dużo i długo pisaliśmy na początku nawet po 7 godzin. Pisaliśmy o sobie swoich poglądach, swoje osobiste historie. Wydawało się, że rozumiemy się i jesteśmy sobą zainteresowani. Mieliśmy się spotkać w wakacje. To nie jest takie łatwe ;/ A najśmieszniejsze jest to, że ja raczej nie utrzymuję znajomości z osobami z czatu. Ona wtedy nalegała o numer gg i dałem jej :/ Normalnie tego nie robię. No i mam...

No dobra, to nie jest ona ale co z tego? Pewnie uwazala ze mozesz byc fajnym facetem a ona moze Ci sie nie spodobac i wyslala nie swoje zdjecia Jesli dobrze Ci sie z nia gada i sie rozumiecie to na cholere robisz z igly widly??

Gość idowdsbxas
hmmm to jak znalazles juz te profil to działaj... napisz tam do niej....wtedy się dowiesz....bo albo potwierdzi się ze kłamała albo jednak okaże się ze ona to ona z drugiej strony....skoro juz ci sie ta dziewczyna podobała z wygladu...to zwyczajnie ja poderwij na tym profilu...mniemam ze to była nk