Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M7rtgtg

CZY DZIŚ JEST OBOWIĄZEK ISC DO KOSCIOLA?PYTAM KATOLIKÓW !!!!!

Polecane posty

Gość dobre tooo
tak i jutro też i w sobotę i w niedzielę i w poniedziałek też :)

Gość tzn ze chce cie zbajerowac
bo wyplata???? nieeeee!!!! zeby pomodlic sie za takich debili jak ty!!!!

Gość zadalam pytanie ot tak
Dzisiaj? Hm..? Nie? Jezeli jestes praktykujaca i wierzaca, to powinnas uczestniczyc jak nakazuje kosciol- we wszystkie swieta itd... Jednak jest tysiace/ miliony osob ktore wierza, nie praktykuja, i wierza ale do kosciola nie chodza.. Jezeli chcesz pokazac ciotkom babkom ze jestes super wierzaca to idz... ;) Najlpiej posluchaj glosu sumienia, ono CI powie, a nie ludzie na forum!

Kołdor - to już po 3 latach dopadła Cię amnezja??? Co do pytania o obowiązek, to dziś nie ma. Choć można iść wieczorem dziś i jutro pomodlić się w ciszy (tzw adoracja) - ja tak robię.

Gość tzn ze chce cie zbajerowac

No ja nie mogę, zadała dziewczyna pytanie- to odpowiadajcie krótko i na temat,a nie wypisujecie jakieś głupoty, które na tym topicu nikogo nie obchodzą. Autorko, jako katolicy powinniśmy w Kościele być, bo Triduum Paschalne to jedne z najważniejszych dni w Kościele. Przyznam szczerze, że nie wiem czy to grzech. Jeśli jednak nie możesz iść na mszę to postaraj się chociaż udać do Kościoła na adorację.

Gość M7rtgtg
codziennie będę sie masturbować :)

Gość bylam z nim rok
zadalam pytanie od tak - ale jest pusta :o myslisz ze kazdy chodzi do kosciola zeby pokazac, jak to napisalas: ciotka babka ze jest sie super wierzacym????:o:o to ze ty taka jestes nie znaczy ze kazdy jest taki:o idiotka:o

Gość owce i barany
żeby łazić do tych obleśnych ,zakłamanych klechów,jeszcze im kasę dawac,to też trzeba być samemu niezłym zbokiem