Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelka00000

Nocne koszmary !!

Polecane posty

Gość Ewelka00000

Witam was chcialabym zebyscie powaznie podeszli do tematu.. otóż od jakiegoś czasu dręczą mnie koszmary.. budzę sie w nocy zalana i za chwile wybucham placzem.. zle to wplywa na psychike bo pozniej boje sie zasnac, katem oka widze jakies cienie.. wiecie idzie sie nieźle sfilmowac przez takie sny. Przedwczoraj snilo mi sie ze byl taki wielki dol wykopany i nad tym dolem wisiala.. nie wiem skad zwisala... taka lina zawiazana w petle.. i obok dolu na krzeselku moja babcia siedziala i wiedzialam ze ona mi kaze sie powiesic... i podeszlam i zlapalam za ten sznur juz chcialam glowe wlozyc ale sie wystraszylam, zaczelam uciekac i za chwile wracam zeb znowu sprobowac a tu mojej babci nie ma i sznur zerwany i wiedzialam ze ona sie powiesila i w dol spadla. Wczoraj śniło mi sie ze mialam w rodzinie biskupa murzyna ze stanow zjednoczonych.. i przyjechal do nas bo moj dziadek wypadl rpzez okno i chcialam go zobaczyc ale moja mama powiedziala ze strasznie jest zakrwawiony i nie mozna na takie rzeczy patrzec i bieglam za tym biskupem i jakies kolczyki w ogole gubilam jeszcze wczoraj mi sie tez snilo ze takie robaki czarne chodzily.. i ja chcialam jakies tabletki wziac zielone i jak tylko polozylam na stol tabletke to te robaki mi zabieraly;P Moze ktos potrafi powiedziec co moze byc przyczyna takich snow? Moge dodac ze niecaly miesiac temu zginela moja kuzynka i strasznie to przezylam balam sie.. do tej pory mam obrazy przed oczami z pogrzebu. Te sny moga byc nastepstwem urazu psychicznego? czy raczej moga swiadczyc o czyms co ma dopiero nastapic? Mam 19 lat i mama mi kaze isc do kosciola sie modlic... sama sie boje ze jestem chora psychicznie juz :(

Gość glen b
jem kupe

Gość Ewelka00000
fuck off;/

Gość i sru i fru
Moze nie uraz psychiczny ale silny stres.Jesli czytasz /ogladasz wieczorami jakies horrory czy inne straszaki to staraj się tego unikać

Gość i sru i fru
nie zwracaj uwagi na gleba b do on zawsze bzdury pisze

Gość kamikadze99987
to powazna sprawa :( tez tak mialam kiedys ale przeszlo nie wiem po czym..