Gość 66Dari Napisano Czerwiec 19, 2019 Mi się udało 10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AgnieszkaZg Napisano Czerwiec 19, 2019 Polecam najskuteczniejszy dostepny na rynku środek wspomagający odchudzanie. Phen375 to jedna z najlepszych pigułek na odchudzanie na całym świecie dlatego, iż ma najwyższą dostępną dawka fenterminy na rynku (37,5mg). Natomiast sama fentermina jest lekiem stosowanym do kontrolowania głodu. Pomaga zrzucić wagę, ponieważ sygnalizuje mózgowi, że żołądek jest pełny i czuje się zaspokojony,nawet jeśli nie jadłeś. Fentermina jest najpopularniejszym lekiem w leczeniu nadwagi i otyłości krótkim okresie. Macie pytania? Chcecie dowiedzieć się czegoś więcej? Kontaktujcie się z Natalią (kom.733 566 390). Warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marko33 Napisano Czerwiec 21, 2019 Jejku jak ja mam schudnąć jak nie chce mi się nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dario2 Napisano Czerwiec 29, 2019 zacznij już!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janka45 Napisano Lipiec 3, 2019 Mój rekord 7kg mniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarkoPol Napisano Lipiec 8, 2019 Bez diety 12 kg mniej! Jeaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darek77 Napisano Lipiec 10, 2019 Trudno jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renio7 Napisano Lipiec 11, 2019 Ruch i ruch i ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziocha Napisano Lipiec 13, 2019 Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KaskaS Napisano Lipiec 20, 2019 Można ale dłużej się odchudzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefoon Napisano Lipiec 26, 2019 Da się ale trza pracowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mamdwagrosze Napisano Lipiec 26, 2019 Tak ja już schudłam jedząc mniej 2kg. Słodycze raz w tygodniu ale to jeden słodycz np.kawałek ciasta lub batonik czekoladowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Okolo34 Napisano Wrzesień 2, 2019 O fajnie dobre i 2kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 99Holecki Napisano Wrzesień 3, 2019 Jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rado88 Napisano Wrzesień 22, 2019 Można ale weź się za bieganie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rado88 Napisano Wrzesień 22, 2019 Można ale weź się za bieganie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alowa Napisano Październik 8, 2019 Kup niebieskie talerze - zobaczysz, że będziesz zjadać mniej! Jedz powoli, przy stole, na małym talerzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moris4 Napisano Październik 10, 2019 Najlepiej byłoby, gdyby dieta taka była przygotowana przez dietetyka, gdyż profesjonalnie skomponuje on jadłospisy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Romi Napisano Październik 13, 2019 Jutro sie wybiore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mokola Napisano Październik 29, 2019 DObra Dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123Ope Napisano Listopad 7, 2019 Żeby rozpocząć odchudzanie w bezpieczny sposób, powinno się zwrócić szczególną uwagę na swój stan zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaska77 0 Napisano Listopad 14, 2019 swój stan zdrowia właśnie badanie u klekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adzik88 Napisano Styczeń 4, 2020 Tak bez diety mozna schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaska77 0 Napisano Marzec 6, 2020 Do diety trzeba podejść z głową. przede wszystkim Regularne posiłki, dużo wody i ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaska77 0 Napisano Grudzień 3, 2022 Ja schudłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach