Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zse1z31

kilka słów o beznadziejności facetów

Polecane posty

Mój kolega juz rok stara się o jedną dziewczynę, facet naprawdę wporządku mily, kulturalny i uczciwy a ta doprowadza go stanu gdzie czuje się śmieciem i niczym więcej.

zse1z31, facet akceptuje to co widzi....czyli ciało...i buzię mózgu nie widzi, więc łatwo przełyka:)

Faceta nie ma nawet co próbowac zmieniać, wiem po sobie kilka razy próbowałam i nic z tego doszłam do wniosku, że jest jaki jest i za to go kocham.

Gość rowerka
yyyyy piszesz trochę jak mój znajomy z kafe ,,,to tyle w tym temacie,ale z jednym się zgadzam -trzeba najpierw kogoś dobrze poznać potem oceniać,,,,,,,

Gość zse1z31
"To może Oni powinni coś z tym zrobić a nie nas odrazu żle oceniać" robią ale się ich nie słucha, bo Tomek który miał 16 kobiet jest fajniejszy i ma zawsze racje

Gość rowerka
jasne ale tak tylko patrzą na to młode siksy ,,a potem z czasem wszystko się zmienia,,,,,,,

Gość zse1z31
" zse1z31, facet akceptuje to co widzi....czyli ciało...i buzię mózgu nie widzi, więc łatwo przełyka" OOO TAAAAAK oto mi chodziło wreszcie to jest ten ideał piękna który jest fałszywy

zse1z31, tak funkcjonuje męski umysł i nic na to nie poradzisz:(

oczywiscie jak zwykle rozmowa zaczyna sie od tego ze jestesmy latwe, ze wskakujemy do lozka od razu.. a jakos zaden facet nie pomysli, ze do tanga trzeba dwojga, facet do lozka wskakuje razem z dziewczyna. wiec skoro taka jest latwa to taki jest latwy. wiec mozna powiedziec ze ci faceci to beznadziejni bo latwo ich do lozka zaciagnac,. i sa kobiety z pieknym charakterem, madre i kochajace. nie wszystkie przejmuja sie jedynie wygladem, powiedzialabym ze wiekszosc sie nie przejmuje wygladem.. nie oceniaj wszystkich kobiet z perspektywy jednej czy dwoch pustych lalek ktore notabene sa mniejszaoscia wsrod kobiet.

Gość zse1z31
ten "ideał" trzeba zmienić i Wasza w tym głowa drogie panie musicie pokazać facetom co to jest "prawdziwe piękno"

Zgadzam się ale co jeżeli facet nie chce widziec prawdziwego piękna tylko te falszywe i wyimaginowane?

Gość rowerka
kochany zacznijmy od tego że my nic nie musimy,,,,,,

Gość zse1z31
do "zdesperowana housewife" facet myśli o seksie cały czas, ale to kobieta decyduje kiedy. Jak są łatwe to w tedy facet wie co ma robi c Są kobiety szlachetne tak jak mówiłaś ale moda na takie zachowanie przeminęła, ten wątek jest po to aby otworzyć niektórym oczy

Gość rowerka
właśnie i który facet na prawde chce nas prawdziwe? bo raczej mam wrażenie że sami oczekują sztuczności od nas

ile to ja znam takich facetow ktorym ten powierzchowny wizerunek starcza, ba.. nie obejda sie bez odpowiendniej cizi z odpowiednia tapeta na odpowiednim odcieniu skory.. aha jezeli chodzi o ten temat "dlaczego polscy faceci sa tacy beznadziejni" to byla prowokacja z mojej strony zeby poprowadzic dyskusje ktora jak widze nie ucichla jeszcze.. :) walka plci odwieczna jest.. i kolejny temat ktory nie skonczy sie porozumieniem, no chyba ze koniec swiata sie zapowiada.

kobiety myślą o sexie równie często jak faceci.....

Gość zse1z31
"kochany zacznijmy od tego że my nic nie musimy" zmian chce każdy- a robić to nima komu

zse --> kobiety mysla o seksie tyle co faceci, to mit ze faceci mysla o seksie caly czas a kobiety tylko o seks zapytane. to nie te czasy, kobiety przyznaja sie do tego ze dla nich seks i orgazm jest naturalny, a mezczyzni maja tez inne sprawy na glwowie niz nieustajace myslenie o cyckach.

Gość zse1z31
A ja powtarzam swoją myśl: to kobieta rozchyla nogi , nie facet

Gość Roman z Na Wspólnej
Faceci myślą tylko o seksie... Tak już są zbudowani... Ja pierdolę, załamać się można... No nic. Widocznie ta wojna faktycznie się nie skończy. Bo żadna ze stron przeciwnej chyba nigdy nie zrozumie.

Gość rowerka
ja tylko od siebie chcę dodać że bez was i tak było by strasznie pusto i nudno na świecie ,tylko szkoda że tak często ranicie ,,,,może dlatego takie jesteśmy bo w tych czasach kobiety muszą być twarde ,,,byle by nie puszczalskie,,,

Wiesz teraz to muszę napisać, że nie ma znaczenia czy jedno rozchyla czy drugie wklada nie ma sprawiedliwości bo jak facet przeleci dajmy na to 17 kobiet i kobieta będzie z taką sama liczbą mężczyzn to ona jest uznana za szmate a facet za super gościa.

Gość rowerka
tak faceci są łatwiejsi!!!!

rowerka --> kazda niech robi ze swoim cialem na co ma ochote. kazdy ma swoje zasady. puszczalscy to sa panowie, to oni nie odmowia zadnej, maja mniejsze wymagania co do wygladu kobiety z ktora chca sie bzyknac, brzydkiej kobiecie latwiej jest poderwac przystojnego faceta niz brzydkiemu ladna kobiete. to faceci sa latwiejsi od kobiet. a my kobiety wcale nie musimy dawac, dawalo to sie kiedys, teraz sie bierze..

Gość rowerka
dokładnie Kolorowa!

Gość zse1z31
Czyli temat kończy się myślą niezmienną od kilku tysięcy lat: "Grunt to trafić na drugą połówkę"