Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grosssik

Ile wydajecie na rachunki???

Polecane posty

Gość grosssik

ja własnie zrobiłam przelewy - ok 1200 zł a jak jest u was? Mam na mysli czynsz , media , ewentualne raty. A przed nami jeszcze cały mc.

Gość monikaana83
Rata 2000, rachunki 500 zł, przedszkole dla jednego dziecka 350zł, niania dla drugiego 1800zł.

Gość grosssik
szczęsliwi ci co nie maja rat :) ja też się cieszę , że póki co mam za co te co miesięczne rachunki opłacić. Aczkolwiek jak słyszę co chwia , że ktoś z biskiego otoczenia traci pracę, to ogarnia mnie blady strach.

Gość grosssik
wow monikana - widzę , że twoje rachunki są w stosunku do moich bardzo wysokie...

Gość oj duuuuuzo
po ostatniej wypłacie spłacie raty kredytu i zaplaceniu całych miesiecznych rachunków zostało mi 80 zł na zycie i swieta :D

Gość u mnie kredyt
1280 zł mieszkanie 425 zł prąd 100 zł internet + tel 150 zł raty pralka i tv 450 zł garaż 150 zł

Gość Toca22
530 mieszkanie, 330 studia, okolo 100 telefon. masakra :/ mam niespelna 22 lata!

Gość grosssik
oj duuuzoo, mam nadzieję , że to nie prima aprilisowy żart :) Zdaję sobie sprawę , że tak w większości wygląda polska rzeczywistość. Zarabiamy tylko na rachunki .

Gość to czemu sie pakujecie
w jakies kredyty, skoro pozniej nie stac was na normalne zycie? nie wiem z czego osoba wyzej sie tak cieszy - 80 zl na zycie po zaplaceniu rat i rachunkow :O co to za zycie? :O Pracowac tylko po to, zeby mnie nie wywalili z domu badz odlaczyli prad :O po kiego grzyba ludzie pakuja sie w kredyty? Ba... ale weselicho na 100 osob musi byc.

Gość oj duuuuuzo
a po to ze kredyt mam socjalny na 2 proc a gdzie indziej taki dają ,co ??? a ciesze sie bo tak w tym miesiącu wyszło ze tylko 80 zł zostało ale mam inne dodatkowe pieniadze z oszczednosci z dawnych czasów i jest jeszcze pensja meza mOJA PENSJA I dzie na rachunki a jego na zycie :D I ciesze sie ze mam ta druga :d

Gość grosssik
to czemu w przwadze pakujemy się w kredyty , po to być mieć coś na co nas w tej chwili nie stać i często są to rzeczy potrzebne jak pralka czy lodówka. Zarobki niestety takie są , że starcza tylko na życie i rachunki.

Gość taa niedobra pupa
Ja ok. 500 zł (gaz, prąd, woda, śmieci, net, ogrzewanie)