Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnucha

Mam dość anala, myję pupę i wracam do seksu tradycyjnego

Polecane posty

Gość normalnucha

jasne ze lubie ale tylko wtedy kiedy jestem na maxa cipka podniecona:)wtedy analek jest dla mnie zarowno przyjemny jak w cipke!max ile wlozylam to bylo 18 cm .......dalej niestety nie wejdzie chociaz bym chciala!

Gość rowerka
to ja posłucham ,,

Gość kimmikonavomiee19
I teraz się wydało dlaczego mąż nie dyma monika32. Facet jest po prostu normalny i woli rżnąć po bożemu a nie walić swoją żonę w śmierdzący odbyt.

hmmmm 1 analka mialam z mezem kiedy skonczylam 23 lata!bardzo chcial sprobowac jak ja.......potem chcial mi tylko w tylek dochodzic !Wiec obydwoje polubilismy to.Ja wszystko lubie po trochu i nie mam smierdzacego tylka bo kapie sie przed kazdym seksem !Albo jestes niedoswiadczony albo zazdrosny ze nie masz sam kogo walic w dupe!

Gość kimmikonayomiee19
tamto to PODSZYW. Jakiś debil podszywa się pode mnie i pisze we wszystkich wątkach! STOP... a co do tematu... nigdy nie uprawiałam seksu analnego, więc nie wiem...

Gość januszek
też lubię :D

Gość kimmikonavomiee19
No dobrze, przyznam się, że raz po pijaku z moim chłopakiem za ostro zaszaleliśmy i tak nam było dobrze, że nagle ...hyc, poczułam, że coś rozpiera mi odbyt. Najpierw się broniłam ale potem stwierdziłąm, że jednak jest to całkiem przyjemne doznanie. Na koniec jak zwykle wylizałam mu jego fujarkę.

Gość marek22151
:D

Gość jestes niezle pierdol.......
kimmikonavomiee19 jesli poanalu wylizujesz mu kutasa. A pozniej dziwi sie taka ze kobiety maja opinie pierdolnietych. Takie tluki powinno sie conajmniej kastrowac aby wiecej swojej glupoty nie rozprzestrzenialy.Pewnie smakuja ci te paciorkowce i gronkowce z odbyty, tylko do lekarza pozniej nie choc chyba ze prywatnie.