Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KawasakiOna

Przyjaciel potrzebny od zaraz ;)

Polecane posty

Gość KawasakiOna

Czuję się strasznie samotnie mimo, że mam mnóstwo znajomych.. Zazwyczaj jestem miła, uśmiechnięta i wszystko byłoby ok, gdyby nie to że nie mam prawdziwej przyjaciółki w "kryzysowych" chwilach..

Też niemam :( Kiedyś miałam,ale jak skończyłam liceum to kontakty się rozluzniły... Mnóstwo znajomych,ale to nie to samo.

Gość KawasakiOna
A skąd jesteś? Ja jestem z województwa kuj-pom...

Gość Toca22
znam ten bol. mam jedna przyjaciolke internetowa, ale taka na zywo to nie. czasem sie z nia spotykam ale to rzadko bo mieszkamy od siebie daleko. niby mam osoby ktorym mozna sie zwierzyc, jakos tam sie im ufa, ale - nie umiem na nich polegac. ciezko o przyjaciol, o ludzi lojalnych.

"Przyjacielu, jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać, po prostu zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię ale mogę płakać razem z Tobą. Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że Cię zatrzymam ale mogę pobiec razem z Tobą. Jeśli któregoś dnia, nie będziesz chciał nikogo słuchać. Zadzwoń do mnie... Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho. Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogę Cię wtedy potrzebować."

Chciałabym z kimś móc porozmawiać o wszystkim.. Nie bać się, że za kilka dni ktoś się o tym dowie.. Wiedzieć, że zawsze ktoś na mnie czeka, nawet w złych chwilach...

Gość xoxoxoxoy
Ja mam z kolei odwrotnie. Mam przyjaciółkę i jedną b. dobrą koleżankę i zero znajomych.

Gość milena22maj
to co ja mam powiedziec. jestem w Belgi i jestem tu zupelnie sama co z tego ze mieszkam ze swoim chlopakiem i niedaleko mam tate przeciez nie moge z nimi o wszystkim porozmawiac z reszta oni codziennie pracuja od 4 rano do 18 przychodza z pracy klada sie spac. a ja calymi dniami siedze sama i nie mam sie do kogo odezwac a jezyka nie znam az tak dobrze zeby moc z kims az tak rozmawiac

Gość marco polooo
a przyjaciel nie moze byc? ;)