Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

y1

Na 18 urodziny dostałem prostytutke!

Polecane posty

Zawsze zazdrościłem swoim dwóm kolegom, których ojcowie zabierali na dziwki. Ja swojego ojca do tej pory nie poznałem. Matka mówiła mi tylko że to był zwykły skurwysyn. Ojciec mojej mamy, mój dziadek okazał się zarąbisty. Dał mi klucze do swojego mieszkania gdzie była już zamówiona prostytutka i za nią zapłacił. To był jego prezent dla mnie:)

Gość masz dziadka zboka

Gość masz dziadka zboka
i wiesz co współczuje ci:classic_cool:

Jest w moim wieku, robiliśmy razem cudowne rzeczy. To był najwspanialszy prezent jaki dostałem, cały dzień zamknięty na klucz w jednym pokoju z ładną dziewczyną. Dotykałem jej po całym ciele:D

Gość Mertoro
Takim oto sposobem nie trafisz na kafeteryjną listę prawiczków :) Podziękuj dziadziusiowi za prezent, który uchronił Cię od szykan :)

Gość Mertoro
Ja też swoim synom i wnukom będę zapewniał takie luksusy:)

Robiliśmy to z prezerwatywą. Ale to było bardzo przyjemne. Jeśli chodzi o mojego dziadka to on co jakiś czas korzysta z usług tych pań. Więc sam mi powiedział że najwyższy czas bym sobie poużywał. On nauczył mnie również innych rzeczy. Jak miałem 16 lat pokazał mi jak się masturbować:D

Gość a dziadunio szanowny
nie pokazał ci jak zdobyc i utrzymac kobietę przy sobie i mieć to wszystko za darmo? Dziadunio szanowny pokazał Ci patologiczne zycie którym się tak zachwycasz, może dziadkowi przystoi do burdelu chodzić bo babcia może nie zyje ale Ty 19 lateg potrzebujesz dziwki żeby sobie zaruchać? tez mi osiągnięcie, płacisz i masz

Gość hahhahaha pewnie to dziadzi
ulubiona i wczesniej sam ja posuwal... teraz moze cie zabrac na piwo i porownacie doswiadczenia;d

fajnego masz dziadka gdy bym mial takiego dziadka to dawno bym nie byl prawiczkiem a tak to mam 26 lat i jeszcze nie robilem tego :o

Ja już wcześniej przed 16 rokiem życie też się masturbowałem:D Ale on pokazał mi to tak sam od siebie. Moja babcia żyje. Dziadek wiele razy mi powtarzał w dzieciństwie że nie warto mieć kobiete na stałe bo to się mężczyźnie nie opłaci.

Gość malinowapasja
hahahahaha smiana xD HiVa na urodzinki;)

ty głupi ciulu, w twoim wieku, to sie ma przygody z koleżankami, z klasy i się to robi ze szczeniackiej miłości, a nie ze spluwaczką, które mimo kondona się spuści, jakby kto splunął w nią, żałosny szczyl jesteś....Amen.

Gość hahhahaha pewnie to dziadzi
hrabia mowi sie (i pisze) KONDOM nie kondon.... takze sam pokazujesz kto jest głupim ciulem

hrabia Resporek-Walicipski O co ci chodzi? W mojej klasie sa same brzydkie dziewczyny. Milosc mnie nie interesuje. Dziadek ciagle mi powtarzal ze z kobietami sa same problemy i ze mezczyzna je potrzebuje tylko od czasu od czasu.

Gość malinowapasja
E młoday! Teraz prostytutki idą na bazrobocie bo co 5 nastolatka daje dupy! nie wiedziałes o tym? A z taką pizdeczką prostytutki to nigdy nie wiadomo...

Gość a dziadunio szanowny
współczuję Babci...może do niej się udaj teraz na rozmowę co....bo tylko dziadek to powiedział dziadek tamto...a co Babcia ma do powiedzenia? nie jesteś ciekaw młody człowieku? od Kurwy tego nie usłyszysz jak to jest naprawdę i czy seks z Tobą był fajny....zapłaciłeś to zawsze jestes fajny :-)

Babcia nie lubi rozmawiać na takie tematy. Od dziadka na temat babci usłyszałem tylko tyle że z nią już dawno tego nie robił. Nie pytałem o reszte. Jakoś mnie to nie interesowało i głupio się czułem gdy mi o tym mówił.

Gość współczuje babci
biedna kobieta, nawet nie wie co to znaczy mezczyna:(

Gość zazdroszcze dziadka
;)

Jak miałem 16 lat pokazał mi jak się masturbować :D wiedziałem to w wieku 11 lat :D :D głupia prowokacja

Gość masz prawdziwie
kochajacego dziadka , nie kazdy ma takiego:(