Gość karinna Napisano Kwiecień 1, 2010 Poradźcie coś dziewczyny. Garnier, olay, Nivea czy jeszcze coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdziekupieee??? Napisano Kwiecień 1, 2010 Odradzam wszystkie.Tylko oryginalne francuskie,sama się przekonałam,że warto zapłacic 70-80 euro i mieć efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polla. Napisano Kwiecień 1, 2010 Jakie francuskie i gdzie je kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddddddddddddddddddddddddddd Napisano Kwiecień 2, 2010 Tylko LA PRAIRIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna1965aaa Napisano Kwiecień 6, 2010 Hej! Mi córka kupiła nano - koloidy Złota http://www.allegro.pl/show_item.php?item=982483569 Skóra moja jest gładsza i piękniejsza a co najwazniejsze nie był to już taki standardowy prezent jakiś krem itp w koncu coś dostałama nowego i super działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach