Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka_47

czy ktoś ma doświadczenia w miłości tantrycznej ?

Polecane posty

Gość Bella w sukience
katolicy zawsze uczyli, ze potrzeba cielesna musi isc w parze z duchową.. jelsi jest tylko pożadanie -= egoistyczne zaspokojenie własnych rządz sex jest brudny..i ja sie z ty zgadzam..robi wiecej szkody niz pozytku.

ale w Kościele uczą , ze dopiero po ślubie a sama ludzka miłośc to nie tylko stan ducha ale wspołgranie w sferze emocjonalnej , duchowej i cielesnej ....stąd nie dopsaowania bo Kościół stoi na staży mężczyzny i jego ewentulanej niemocy, nieporadności a kobieta jest ta co ma sie poświęcać ....

Gość cytronetka
Doświadczenie w miłości tantrycznej bez odpowiedniej wiedzy nic nikomu nie da. Trzeba być naprawde zespolonym energetycznie i duchowo. To nasza karma o wszystkim decyduje, a sama nauka wtedy jest warta kupa kłaków. Pocałunki. Nie tylko w usta ale na całym ciele. Przerzucając się na naszą nomenklaturę jest to ukochanie całego ciała z koncentrowaniem się na różnych aspektach - i tych ściśle zmysłowych i tych komunikacyjnych i tych duchowych. Mamy różne pocałunki wargami, językiem, ukąszenia miłosne, wydmuchiwanie wdechów. To tylko czubek góry lodowej. Dobrze wiem bo wraz z moim mężczyzną przechodziliśmy przez to.

Gość ezotax
jestem gotowa na każdy eksperyment i kocham życie, Gdy jednak słyszę te historie to dostaję delirki www.ezosfera.edu.pl