Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e85

SAMA SAMOTNA

Polecane posty

Coraz częściej się dołuję...nigdy nie miałam pełno znajomych,ale kilku ich było.Miałam przyjaciółkę (tak mi się wydawało,że jest moją przyjaciółką),kiedy wynajęła mieszkanie wypięła się na mnie całkiem.Odzywa się jak tylko coś potrzebuje.Nie mam innych znajomych z którymi po prostu możnaby było wyskoczyć gdzieś i pogadać o głupotach...czy jest ktoś w podobnej sytuacji?

Osoby z którymi się kiedyś zadawałam nie robią nic innego jak tylko piją lub imprezują mnie już to nie kręci...Bez sensu chyba już brak ludzi "normalnych"

Stary znajomy doskonale to rozumiem miałam podobną sytuację:(

Fajne imprezy na poziomie nie są złe, ale to czy spacery, wyjścia bez bratniej duszy więcej niż znajomej nie bardzo mają sens

Wątpie żeby było to możliwe,ale dziękuję.

Iść na spacer czy na imprezę samej?Porażka :/

Jestem z Wrocławia,najczęściej ludzie mówią do mnie Ewa,na imię mam Ewelina

Gość a ja mam pecha
witam, ja tez jestem samotna. Niby masa znajomych , blizszych i dalszych ale tak naprawde czuje sie cholernie samotna...nikt mnie nie rozumie, moze mam trudny chrakter? nie ma ludzi idealnych...staram sie naprawde, nadrabiam studiami, obowiazkami...ale nadal brakuje kogos z kim moglabym pogadac tak naprawde szczerze..

Z czasem człowiekowi odechciewa się wszystkiego wiedząc,że tak naprawdę jest sam.Brak miłości,znajomych...Praca dom-praca dom.Masakra.Ja osobiście już wymiękam :/

Szkoda ze daleko, bo moglybysmy sie razem gdzies wybrac :) Mężczyznę swojego mam, ale gorzej z koleżankami i przyjaciółkami :(

Stary znajomy masz rację piękne miasto,ale tak samemu po nim spacerować trochę głupio:/

Ewelina...Super miejsce do życia, ale jak widać to nie wszystko. Ja sie duszę na Śląsku i niby ludzi dużo i co z tego? Znam fajne osoby z daleka i to bardzo daleka. Masakra jakaś:(

Ona.. W takim razie jesteś o tyle większą szczęściarą,że masz faceta...mi nawet tego brak

Tu czy na mailu albo gg można pogadać o wszystkim ale przychodzi czas na rozmowy w realu, bo to naturalna potrzeba i...klapa, bo ludzie nie bardzo są chętni do realu:(

No właśnie...na gg mam mnóstwo kontaktów,znajomi z neta,zdarzają się osoby,które mieszkają kilka ulic dalej i jakoś nikt nie chce się spotkać,wolą życie wirtualne.Mnie osobiście już to męczy

Nie wiem czy będzie to dla ciebie pocieszenie,ale ja mam 25 lat i nie trafiłam na tego jedynego.Jak nie trafiałam na alkoholików,to narkomanów,albo na kogoś kto kłamał na każdym kroku i nawet nie wiem po co.

Ja do spotkań w realu nic nie mam. Zachowuję się tak samo tylko z pozytywnym nastawieniem. Zawsze, gdy widzę sens tak robię

Może ja po prostu trafiam na samych maniaków komputerowych :/

E85, z facetem to wiem że szczęście, ale czasem dobrze jest mieć się komu wygadać, doradzić, tak szczerze od serca, i powiem Ci że jedyne osoby płci pięknej to ja znam w necie :/ Znaczy - mam koleżanki w pracy, i dwie znajome tu, w Krakowie, ale to nie to samo co mieć kogoś faktycznie od serca, że wpadne na kawe do niej albo ona do mnie, i przegadamy 4h, albo przemilczymy... A swojego w necie poznałam, nawet to dziś opisywałam :) Tyle że nie na portalu randkowym, a na portalu z ogłoszeniami :) Tak że na początku to nie wiedzieliśmy o sobie nic, i po 4 dniach się umówiliśmy na wyjście :) W necie są różni ludzie, nie tylko idioci, gimbusy, maniacy komputerowi - chociaż przykładowo ja sama mogę wyjść na maniaczkę komputerową, bo w pracy komp, w domu komp, i dużo wolnego czasu, zwłaszcza że mój się musiał wyprowadzić i obecnie nas dzieli 200 km, więc skype i gadu zostaje, telefon... I dłuższe weekendy co 2 tygodnie :) Ale dajemy radę, no i jest prawdopodobieństwo że wróci do Krakowa :) Ale babskiego towarzystwa też brakuje... niestety :/

Akurat mój problem polega na tym,że najwięcej odpowiedzi jakie dostaję po wymianie fotkami to "sorry nie jesteś w moim typie" lub totalna olewka,więc nawet w necie nie mam szans.

Nigdy bym nie pomyślał nawet po wymianie fotek o oolewce albo hasła nie jesteś w moim typie. Bez sensu ci goście

Wysoka brunetka,dosłownie kilka kilo za dużo,zawsze uśmiechnięta,miła,wygadana,czasem trochę nieśmiała

Z tą gadatliwością jest tak,że wiem z kim i na ile mogę sobie pozwolić.Przy osobach nowo poznanych czasem wręcz brakuje mi słów.Wady...uważam,że najgorszą moją wadą jest to,że jestem nerwowa,czasem potrafię krzyknąć bez powodu.Potrafię powiedzieć komuś coś przykrego (oczywiście bez przesady) i choć na tyle dobrze,że nie minie 5 minut jak już przepraszam

E85, widzisz trzeba trafić na odpowiednią osobę :) Ja np. nie przepadam za tym, jak facet jest za chudy, sama tak normalnie krąglejsza jestem - a mój właśnie ma taki typ kobiety, jak to anzywa żeby było za co złapać :) Tacy faceci też są :) Ja jakoś nigdy naprawdę nie miałam problemu z tego powodu, a zaznaczam że nie brałam jak leci, bo nie chciałabym być z kimś z braku laku, bo to takie 'bylejakie', a mnie bylejakość denerwuje :) Mam znajomą we Wrocławiu, tworzy ze swoimi znajomymi teatr studencki, jak coś to podeślę Ci namiary na maila, może będziesz mogła im w czymś pomóc, i zawsze to jakieś dodatkowe zajęcie i okazja do wyjścia z domu :)