Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej,chce mi sie

CHCE mi sie, a moj facet jest zmeczony

Polecane posty

Gość ej,chce mi sie

hello, od kilku dni nie daje rady odtsailam tab anty i tak mi sie chce ze szok, sek w tym ze ja w gumkach nie dochodze, a nie chcemy wpasc i tak jak ostatnio wskoczylam na mojego mena nao on w szoku a mi sie tak chcialo no i ja zaczelam dochodzic i on tez wiec wyjal zebym nie zaszla, wiec ja juz w gumce nie chcialam..:( no i od kilku dni mam ciagle mokro jka pomysle tylko o sexie.... a on ciagle wraca zemczony i wrrrr szlag mnie treafdi zaraz:/ Jak ten idiota kogogs ma, to ja tez se kogos znajde, bo tylko moja ochota sie marnuje:/:/

1. A kto Ci powiedzial ze kogos ma? 2. To jakies zaburzenie seksualne u Ciebie czy jak.. 3. Nieno, brawo, facet jest powazny, odpowiedzialny i nie chce zebyscie wpadli a Ty masz pretensje i wazniejsza jest dla Ciebie chwila przyjemnosci niz pozniejsze konsekwencje. Gratuluje glupoty.

Gość a po co zes je odstawila
???

Gość ej,chce mi sie
ze jest odpowiedzialny sie ciesze, ale chciałabym zeby mnie np zaspokajal w inny sposob.... Eh, a on malo domyslny choc juz 4 lata razem jestesmy.. 2. nikt mi nie powiedział ze kogoś ma, ale niestety taka jest moja pierwsz amysl jak mu sie nie chce, tym bardziej ze on pracuje 7-20, nie wiem co on dokladnie w tym czasie robi i gdzie bywa.... 3. odstawilam, bo mialam po nich problemy z jajnikami i z koniecznosci zrobienia przerwy musialam. ale widze zrozuminia zero. Jedynym slowem jaie znacie "glupota" A i ostatani wypowiedż, nie wiem skad mas ztakie info, ale po odstawinie tab nie rosną wąsy, bynajmneij mi, a zabwny jestes ze loo

Gość iwonkka22
kurcze...mam ten sam problem..tak mi sie chce ze szok-a on woli spać,bo niby podobno zmęczony po pracy..eh...więc ja na kafe sobie popisze...:)

Gość retsaw
kobiety znajdzcie sobbie kochankow którzy lubią oral i po sprawie :) ret

Gość to z gumka
albo kup sobie wibrator i nie bedziesz marudzila!!!!

Jak mój M. jest zmęczony to po kilku godzinach snu, kiedy juz troche odpocznie budzę go w wiadomy sposób :) Zrób tak samo, nie sądzę żeby mia coś przeciwko ;)

Gość bajoooooo
Dziewczyny jak chcecie poświntuszyć to moge wam pomuc jestem chętny na sex bez zobowiązań mam 23 lata czekam na odpowiedź