Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kresowicz

zwiazek z kobieta z dzieckiem ...

Polecane posty

jedna mała m => Jeśli jest miłość zgoda, ale, żeby ona się zrodziła, to jak pisałem trzeba chcieć dać się jej zrodzić ;)

Kaliban Kresowicz pisze o tym, że coś tam się dzieje między nim i tą kobietą z dzieckiem, czyli jakieś uczucie już jest. Dlatego myślę, że należy rozpatrywać właśnie w takich kategoriach, biorąc również pod uwagę uczucie.

Gość andzelikkaa
jedna mala m ..... Ty po dwoch tygodniach wiesz ze go nie kochasz? mowisz o milosci czy zauroczeniu ??

Gość andzelikkaa
jedna mala m ... Ty po dwoch tygodniach wiesz ze go nie kochasz? mowisz o milosci czy zauroczeniu ??

andzelikkaa jedna mala m ... Ty po dwoch tygodniach wiesz ze go nie kochasz? mowisz o milosci czy zauroczeniu ?? Chodziło mi o to, że kocham kogoś innego i dlatego nie mogę się zakochać ( no tak wyraziłam się nieprecyzyjnie ). Znam go od dwóch lat, a on od dwóch tygodni za mocno kombinuje. Nie chcę zaczynać czegoś co jest dla mnie bez sensu. Liczył ostatnio, że zaproszę go do siebie, a tu lipa i starałam się jasno określić swoje stanowisko. Życie jest popieprzone, chciałoby się zmusić jakoś serce do działania, tym bardziej, że to wartościowy człowiek, ale jakoś nie daję rady i tylko się wkurzam na tą sytuację.

Gość gość

Żaden szanujący się męzczyzna nie weźmie dwójki gówniaków pod swoje skrzydła. (Tak,samotne mamuśki uważam za duże dzieci,wiedziały co za ziółko jest z ojca dzieciaka a i tak dały mu dupska) Tępe polskie krowy rozpłodowe,nikt nie bedzie się opiekować waszymi bękartami.