Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnośnie fryzury

Jeżeli kwiatek we włosach, to jaki welon ?

Polecane posty

Gość odnośnie fryzury

Będę miała prostego koczka, a zboku wpięty kwiatek... I mam pytanie, jaki welon do takiej fryzurki ? Suknię kupiłam używaną, w komplecie był welon z taką jakby lamóweczką, tylko, że ta lameóweczka to głównie kryształki, takie jak na sukni.... I zastanawiam się, czy to nie będzie przesada ? Jak myslicie ? Może lepiej pasowałaby mgiełka ?

Nie wiem jak wygląda ten kwiatek, ale co za dużo to nie zdrowo. Chcesz i kwiatka i welon??!! Będziesz jak choinka.

Gość odnośnie fryzury
Oj to nie będzie przecież wielgachny kwiatek , chcę welon i kwiatek i nie sądzę, żeby to wyglądało jak choinka.... tym bardziej, że bede mieć delikatną biżuterie - kolczyki i naszyjnik, nic więcej.... Chodzi mi o coś takiego - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b0dca1c279bb3ba.html

Gość odnośnie fryzury
Co do kwiatka to jeszcze nie wiem jaki, chcialam tylko pokazac mniej więcej o co mi chodziło.... Sukienkę mam prostą z naszytą na nią koronką .

Gość tylko zwróć uwagę
że dziewczyna ze zdjęcia nie ma już żadnego naszyjnika... a kolczyki wprawdzie wyraziste, ale niezbyt duże. Jeśli zamienisz welon na gładką mgiełkę bez ozdóbek, zrezygnujesz z naszyjnika, a kwiatek wybierzesz nieduży - efektu choinkowości nie będzie

Gość jjopphft
ja tez bede miala kwiatka a moj welon to taki prosciutki z 2 warstwami, cieniutki bez ozdob wyglada jakby go nie bylo;-)

Gość odnośnie fryzury
No faktycznie, ja mam zamiar mieć delikatne kolczyki... Bez naszyjnika to kurcze tak dziwnie by mi było bo mam sukienkę bez ramiączek i jakoś tak goło, ale może mi się tak tylko wydaje :D Jeszcze nie dopracowałam tego do końca, ale wiem że welon chciałabym mieć, a teraz mnie jeszcze naszło na kwiatek i się nad tym wszystkim zastanawiam... Welon chyba i tak sobie wymienię, bo jestem raczej zwolenniczką welonów - mgiełek... a ten , który mam do sukienki ma takie coś jakby lamówkę, tylko z tych kryształków co są na sukience i się tak mieni, a nie chcialabym własnie przesadzic.

Gość i co dalejjj
kwiatek plus welon to żadna przesada:) wystarczy tylko umiejętnie je dobrać...zresztą fajnie jest mieć coś jeszcze we włosach bo jak zdejmiesz welon na oczepiny to wtedy będzie pustka na włoskach... ostatnio widziałam fotki dziewczyny która miała welon kwiatek-delikatny i naszyjnik bo suknia bez ramiączek i wcale nie wyglądała jak choinka...dobrze dobrała dodatki...naszyjnik był hmm...było to coś w rodzaju kryształków bardzo delikatnych(przeźroczystych) ze srebrem... kwestia umiejętnego połączenia:)