Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie sexi

PERFECT BUST naturalne powiększenie piersi?

Polecane posty

Gość prawie sexi

sluchajcie, poszukuje opinii na temat tabletek na powiększnie piersi, perfect bust, chce miećwieksze piersi, ale operacja albo jakies gówniane pompki odpadają, pytanie do was, co wiecie o tym tabletkach, czy ktoras z was je stosowala i jak efekty ?

Gość dagmara-w11
ja lykalam to 3 miesiace. 3 tabletki dziennie. piersi mi sie w zaden sposob nie powiekszyly o 3 rozmiary (i sadze ze to nie jest realne) ale na pewno to byl i jest jeden pełny rozmiar, ale nie wiecej, wiec nie wiem o jakie efekty ci chodzi i czy bedziesz zadowolona, efektów ubocnych nie mialam. tylko moge powiedziec i w sumie polecic

Gość migotka -27
ja tez jestem zainteresowana tematem, prosze o wiecej szczegółów szczegolnie dziewczyn ktore to braly....

Gość megdallenia
hejo, ja bralam te tabletki i piersi mi sie powiekszyly z rozmiar, nie wiecej, jesli tyle ci wystarczy to polecam, jesli nie to tylko operacja

Gość rozsądna_princessa
hej, kupilam sobie te tabletki, sa doskonale wg mnie. piersi staly sie takie jedrne jakich nie mialam jeszcze nigdy nawet za mlodu :D zastanawiam sie na tym kremikiem PB co jest w sprzedazy, ktora stosowala? tabletki sa na seriooooooooooo zawaliste =]

Gość maia99pa

Gość praga77
A ja dzis zakupilam wlasnie perfect bust. To moje pierwsze doswiadczenie z tabletkami. Zobaczymy...