Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Karolinka***

Chociaz na chwilke ...

Polecane posty

musialam zajrzec,zeby zlozyc Wam zyczenia :) Wesolych Swiat Wielkanocnych, smacznego jajka, oraz samych slonecznych i cudownych dni zyczy ... Wszystkim Forumowiczom ... Karolinka i szczegolnie czule ❤️ ... w kolejnosci alfabetycznej,coby kogos nie pominac :P buziaczki 👄* kwiatki 🌻 i co tam sobie jeszcze chcecie 😴 dla ... A mam cie,Ajrona Brum ,Bo Dopa,Ducha cafe Foorumowicza Ms.Jones, Maluni Niuni,Madusi Nowego w miescie Polki,Przyjaciela in spe Rajtara Sexy Verki Witkacego i Xazui .... szalonego i mokrego Smigus Dyngusa 🖐️ http://infogsm.pl/images/news/Wesolych-wit-Wielkanocnych_8546_1.gif 🌻❤️🌻🌻👄🌻❤️🌻👄❤️

Gość Każdy z nas to Kalafior
A ja podziękuję, mimo że nie było personalnie, to jednak wypada. I z wzajemnością :)

To i ja się dołączę do tych życzeń, zawłaszcza dla tych których pominięto w wymieniańce:) fev

Dzięki Karolko:) Życzenia ciepłych, serdecznych i pełnych uczuć Świąt Wielkanocnych Czasu radości, wytchnienia i spokoju:) Dla Ciebie - ja

Gość
Karolcia Kochanie dziękuję 👄 Ciepłych,Zdrowych i Radosnych Świąt 🌼

Karolinko😘 .Serdecznie dziekuję za zyczenia, i Tobie Skarbie składam najserdeczniejsze zyczenia zdrowych, i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, i mokrego Dyngusa.

Gość Ajron na sekundę
dzięki Ajronko :) dla Ciebie życzenia poszły indywidualnie ;) w ogóle wszystkim najlepszego

Gość Prawdziwy Kalafior
o mnie zapomniała :(

okej teraz mogę przyjąć i podziękować ja nie jestem kalafior mogę być panią kalafiorową a bo zapomnę i tobie też życzyć piękna nieznajoma spokojnych i mokrych rodzinnych i przyjacielskich Świąt Wielkanocnych

Ajron moj Slodki ❤️ dotarly dziekuje 👄* Kazdy z nas to kalafior ... nie podziekowalam Ci tak jak powinnam,wiec spiesze naprawic 🌻 :D Dzieki Petrol,ze zechcialas przyjac zyczenia ode mnie :P no teraz bede miala na pewno udane :D a tak na powaznie i Tobie spokojnych,radosnych Swiat 🌻 A tak na marginesie Fev,Petrol i Prawdziwy Kalafior...kurcze ... jaja sobie robicie ;) mam wymieniac wszystkich forumowiczow po kolei :P do nastepnej wielkanocy mi sie zejdzie 😭

Gość jonsówna jedyna prawdziwa
💤💤💤 :P

Gość rowerka
ja też dołanczam się do tych życzeń a do listy dopisuje jeszcze życzenia dla;gwiazdeczki,amelki,Skromnego,Facet33 [bo zawsze mądrze pisze],koniecznie jeszcze dla TAKI JEDEN ON lub ROMAN NA wspólnej a jeszcze dla pana kalafiora i Naczelnego Chama kafe który penetruje naszą ortografie i wiellu innym fajnym i ciekawym ludziom .bartuś dla Ciebi też ,,,a takie troche inne żyzenia więcej rozumku to dla PANA DUMNEGO.....,,,,,,,,,,,,,,,kOCHANI WSZYSTKIEGO NAJ LEPSZEGO I DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA

No Karolina,toś mi radość sprawiła.Zajmę się Tobą po świętach.Miej pewność,dopadnę Cię.:)

Gość jonsówna jedyna prawdziwa
kretyn:D

Gość och jak tu słodko
dzieci tu piszą chyba