Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Karolinka***

Chociaz na chwilke ...

Polecane posty

Witam 🖐️ Hmmm... bardzo ladne utworki ... dziekuje ;)... jednak szczerze przyznam,ze nie bardzo rozumiem :( dlaczego akurat ten pierwszy jest mi dedykowany :P:O:O Slowa opisuja cos... co na pewno nie mialo miejsca,a jezeli nie mialo (?) to jaki sens ma sugerowanie czegokolwiek .... ? Petrol poszalalas z wiaderkiem ? :D

Karolciu nie zwykle to zjakiem szalałam ale w tym roku nie mam weny chyba się starzeję miałam koty oblać

kurcze,juz ktorys dzien z kolei net mi nawala :O i jak tu sie nie wkurzac 😡 Petrol a co Ty tak ciagle o starzeniu sie :P w depreche mozna wpasc :P rozejrzyj sie wszystko kwitnie,zaczynaja latac amorki :D trzeba serducho wystawiac moze ktorys trafi ;)

oszzz... kurcze Rajtus cala mokra jestem :D a ja myslalam,ze Ty zartujesz z tym wiadrem i mnie tak delikatnie perfumikami ;) a potem ladnie pachnaca do ... :D a tu fontanna wody :P czekaj juz leje wode do wanny i zaraz Ciebie wrzuce :D

Gość ms. jones
Ajronko może byś tak wróciła na NASZ topik do kuurwy nędzy? 😡 Rajtar to samo 😴

Smells nie ma sprawy moge wrocic :D tylko najpierw musimy doprecyzowac kto jest kurwa a kto nedza :P Rajtus no wlasnie ;) ale te swieta wyjatkowo mi sie kojarza z ... tym drugim :D

Gość cooo
nie skasujesz ,chyba Ci pomoge tez powklejam te usmiechy:D:D:D bblllee

jak chcesz mi pomoc to wpadnij na chwile i mnie uspij :P bo jutro nieprzytomna do roboty pojde :O kladlam sie juz pare razy i nie moge zasnac :( za bardzo jestem rozbawiona :P prawy sierpowy powinien pomoc ;)

Gość cooo
nie wiem jakie masz wymiary? to jak usypiać