Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelllaa

Brzydkich facetów skreślam od razu a jak Wy macie??

Polecane posty

Gość zonaty maz
ja mam to wszystko ale jestem zajety szukaj dalej

Gość chyba dojrzalsza;)
Lalunie patrzace na wyglad , ile Wy macie lat? 16, 17? Ja jestem atrakcyjna i byalm z przystojniakiem.. i co! Zyc sie z takim nie dalo, tylko wlasnie imponowac kolezankom i lansowac sie na miescie! a zycie nie polega na lansowaniu sie, bynajmniej dla mnie. Nie chce pustego ciacha bez uczuc. Dlatego teraz mam zakalca:) ale dobry;)

Gość malami;;;;
no ja juz jakis czas chodze po ziemi i przystojniaka i nie chama jakos nie spotkalam

Gość RoXiiiiiaa
Superprzystojniacy maja wypaczone patrzenie na kobiety i na siebie samego. To narcyzy, zadufani w sobie pustacy. W większości spedaleni lalusiowie w różowych koszuleczkach. Wiecie co? Brzydzę się takimi facetami. Byłam kilka lat temu jako nastolatka z takim ,,ciasteczkiem" w nażelowanych, nastroszonych włoskach. Miał on tyle koleżaneczek i adoratorek, że nie miał praktycznie dla mnie czasu. Stroił się godzinami przy lustrze. To ja go rzuciłam, bo już nie mogłam tego znieść i bardzo dobrze zrobiłam. Do tego czasu on próbuje coś ze mną jeszcze, ale ja mu już nie daje żadnych szans. Ta jego ciasteczkowatość mnie po prostu obrzydza i mam uraz. I zgadzam się- facet powinien mieć tylko w sobie to coś. Niech to będzie ładny uśmiech, fajny styl ubierania czy cokolwiek . I fajny charakter to podstawa.

Gość treee
"hehehe no to se takiego poszukaj treee" to byla ironia :P

Gość nie chce teraz ladnych
Mialam przystojnego, wysokiego z dobra figura. Mial jedna okropna wade - nie potrafil odmowic napalonym na niego laskom. Ruchal wszystko co nie skacze na drzewo.

Gość Tyko nie mów nikomu
a ja słyszałam że tacy super dżolo sa ocha ach ale za to kiepscy w łózku

Gość nie sakiepscy w lozku

Gość sa kiepscy
:)

Gość brzydaki sa kiepskie w lozku

Gość chyba dojrzalsza;)
a co ma uroda do lózka?? ja piernicze, szkoda tego czytac, sa! nie sa! ja uwżam ze nie ma reguly.. Chyba ze jest zakompleksionym chlopkiem ktory boi sie swojego czlonka:) Jesli o te sprawy chodzi to nie ta glowa sie liczy;)

Gość uroda ma to do tego
Że z brzydkim brzydzę się całować i do seksu nie.:classic_cool:

Gość Ludzie to typowoa prowokacja w
stylu kafeterii. Ktos pisze, ze jet na maxa zajebisty i takie tam opisuje kogo akceptuje zeby sie dowartosciowac, a na koncu pisze "czy wy tez tak macie" znam mase brzydkich facetow, ktorzy zakrecili sobie piekne laski wokol palichow ;P min moj najleppszy kumpel pojechal na szkolenie puła czy jak to sie tam nazywa i ma co pewien czas nowe laski, a jest brzydki jak listopadowa noc.

Gość Jak ktoś jest brzydki to pua
nie pomoże