Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenamarzyomarcu

przedłużanie rzęs w Jastrzebiu zdr

Polecane posty

Gość marzenamarzyomarcu

witam. powiedzcie czy ktoras z was przedluzala rzesy metodą 1:1 w jastrzebiu? jest teraz promocja na lato na tą usługe i dziewczyna na ul.Zielonej robi za 220zł i kolejne uzupelnienie podobno ok.60zl /mies. wiec nie jest tak drogo. Znajoma mamy robila wlasnie i niej i twierdzi,ze super,ale wole sie upewnic. Czy ktos robil to u niej i jak efekt?

Gość lalalalalalala
ja bylam u niej 3 tyg.temu. Super!Za 4 dni mam uzupelnienie ,bo juz powypadaly mi moje rzęsy,muszę uzupelnic te ktore wypadly.ale to ponoc normalne, ona mi tlumaczyla,ze rzesa naturalna zyje 60-90 dni,wiec wypadaja wlasne i tak razem z przedluzonymi. przyjzalam sie i faktycznie-wypadly z naturalnymi,zadna doklejona nie wypadala bez mojej,wiec to naturalny proces,ze wypadaja wlasne, a i dowod,ze dobrze wykonala usluge. Jedna ty6lko byla sklejona z drugą krótszą i jak rosly to kuło i musialam ją obciąć,ale to nie byl problem. aha-Ona nie liczy 5 zł za jedną doklejona rzęse:) jak np.w pasazu 24h tylko tak na oko liczy i zawsze to taniej. efekt super na moje krotkie,rzadkie i cienkie rzxęsy:( na szczescie ktos wymyslij to przedluzanie. polecam aha-ta metoda nie niszczy rzes jak metoda na kępki,bo kępki wyrywaja rzęsy,bo trzymaja sie tydzien,wiem bo mialam kiedys. a w tej metodzie rzęsy same wypadaja w naturalnym cyklu i klej jest tak mocny,ze nie pusci,tak jak w kepkach. wiec nic sie nie niszczy,mowie z doswiadczenia-nie wiem jak w innych miejscach w j-biu,ale na zielonej jest ok i raczej bede do niej chodzic caly czas

Gość kasiaSamosia
tez bede robic u niej jutro ! przyjaciolka robi sobie u niej juz dosc dlugo, na początku zaplacila jakos 300zł,to bylo ponad pół roku temu,ale pozniej placila raz 50, raz 60zł co miesiąc-co 3 tyg. Musze sobie zrobic bo jak patrze na jej rzęsy to mnie zazdrosc bierze :D efekt piekny, ja zamierzam zrobic czesc czarnych,część fioletowych,juz nie moge sie doczekac:) napisze jutro i wysle foty:) mam szczescie ze zgodzila sie zrobic w wielką sobote :)

Cały ten topik brzmi jak naciągana reklama...nagle znalazly się 2 dziewczyny które praktycznie po 5 minutach odpisały że robią sobie u tej samej dziewczyny rzęsy i tłumaczą to tak "fachowo". Ehhh....brak słów.

Gość gfgvhn
tez robie u niej,ale tylko paznokcie. ale nie sądze zeby to byla reklama,bo dziewczyny chwalą sobie rzęsy u niej, dla mnie dalej za drogo, a poza tym swoje mam ladne,wiec nie musze przedluzac :)

Gość małączarna
robiłam u niej rzęsy, efekt bardzo ładny, ale mnie osobiscie denerwuje,że nie mogę przetrzec oczu z samego rana,. Nie wiem,czy uzupełnię, w sumie,to nie jest duży problem,a uzupełnienie tanie, jeszcze zobaczę. Pozdrawiam

a fuj, sztuczne rzesy. zygac mi sie chce jak widze kobiety z przedluzonymi. wtedy zastanwaiam sie czy noga tez sztuczna

Gość mnbmghjkryuj
hahaah a jak ty niby masz zauwazyc ze te rzęsy sa sztuczne, skoro tego nie widac w tej metodzie? ale ludzie są tepi .... :/

Gość marzenamarzyomarcu
dziewczyny SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem mega zadowolona!!!!!!! pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie rozstane sie z tymi rzesami do konca zycia!!!!!! sa wspaniale i nie musze sie meczyc ze zmywaniem tuszu,bo go nie uzywam super!!!!!!!!!!!!

Gość amoaaaaa
a ja robie u dziewczyny z jastrzebia juz chyba 3 lata, polecam kazdemu. Cena 120zl za pierwsze, a uzupelnienie place ok. 50 do 60zł. nie narzekam, robi bardzo fajnie. dla zainteresowanych jej nr 530-892-774