Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilly r.

czemu jestem powolna??

Polecane posty

Gość lilly r.

czemu jestem powolna?? wszyscy mi mówią, że jestem powolna. Ja robię wszystko jak należy, a ciągle słyszę, że jestem wolna. Nie wiem to chyba moja "wada organizmu", ale już mam dość. Chce mi się płakać z tego powodu.

Gość a czym dokładnie się to
objawia?

Gość lilly r.
Czym?? Mam wrażenie, że ja robię wszystko w normalnym tępie, a jak się okazuje tak nie jest Nie wiem jak to nazwać - zwalniam obroty jakby. Po prostu jestem załamana Najgożej to być porównaną do kogoś innego, że on/a to zrobiła/a szybciej, a ty wolniej niż wczoraj. :( kapa Nie wiem czy coś się ze mną dzieje czy nie

Gość Fakt sa tacy ludzie
na zwolnionych obrotach. Mnie sie wydaje ze oni sa szczesliwi, tylko w pracy , czy w zyciu to wkurza. Naleze do bardo szybkich i zorganizowanych, no i ci powolni sa i ...... Czasami rece mi opadaja, miotaja sie i tak zawsze sa do tylu. Robi mi sie zal bo widze ze sie staraja. Moze masz to samo.

Gość lilly r.
Właśnie to jest ciężkie jak słyszysz takie hasła jak "Matko jaka ty jesteś wolna" albo "ty tego nie możesz robić bo za wolno ci idzie" itp. itd. Przykro mi, że tacy ludzie cię denerwują. Można powiedzieć, że ja im starsza tym mam wrażenie, że wolniejsza się robię (już nawet zaczynam wierzyć w to co inni mówią). Dla mnie to tragedia, że nikt mnie nie docenia tylko coś wypomina.

Moze oczyśc organizm z toksyn, dotlen sie poćwicz i bedziesz miec wiecej energi

Gość do lilly r.
Od dawna tak masz?

Gość lilly r.
Może z 2 lata

Gość a badałaś tarczycę

tak już po prostu masz niektórzy ludzie są obrotni zwinni,a nie którzy na odwrót flegmatyczni...taka natura:)

Gość niedoczynność tarczycy
oraz inne choroby tarczycy też się objawiają spowolnieniem działania i myślenia!

Gość bywa i tak - życie
To kwestia temperamentu (który po większej części jest wrodzony). Nie ma złego ani dobrego temperamentu, można mieć jedynie życie niedopasowane doń. Powinnaś szukać takich zajęć i pracy, które odpowiadają Twoim uwarukowaniom - na maklera na Wall Street się nie nadajesz, ale są z pewnością zawody, gdzie ważne są spokój i staranne, nieśpieszne wykonywanie czynności.

Gość bywa i tak - życie
To kwestia temperamentu (który po większej części jest wrodzony). Nie ma złego ani dobrego temperamentu, można mieć jedynie życie niedopasowane doń. Powinnaś szukać takich zajęć i pracy, które odpowiadają Twoim uwarukowaniom - na maklera na Wall Street się nie nadajesz, ale są z pewnością zawody, gdzie ważne są spokój i staranne, nieśpieszne wykonywanie czynności.

Gość jaa tak mam
od urodzenia. Mam Zespół Aspergera. Odkryłam to z rok temu dopiero... W kółko mu mówią, że jestem powolna, zwolnili mnie przez to z pracy...

Gość Olga327
Też jestem powolna dzisiaj zwolnili mnie przez to z pracy jestem załamana

Gość ej ale autorko Ty chyba rzadko
zacznij pic kawe mocna to przyspieszysz. ale mocną. mi pomaga tylko taka z 4-5łyzeczek

Gość oooooooooooy
moze jestes z natury flegmatyczna i tyle. pewnie masz porzadek wokol siebie:P ja jestem jak blyskawica ale strasznie balaganie:O

Gość mm93
mam to samo , az mi sie plakac chce , staram sie zawsze a slysze ze jestem powolna i przez to prace mi ciezko znalesc juz mam dosc ;///

Gość gość
a nie możesz czasem trochę przyspieszyć? kiedy wymaga tego sytuacja normalnie ludzie mają różne tempo - czasem robią coś wolniej, a czasem jak trzeba - szybko. Pomaga ustawienie zadań w takie tabelce: ważne - pilne wtedy zadania dzielisz na: 1. ważnie i pilne 2. mniej ważne i pilne (tym poświęcasz się i działasz szybciej) 3. ważne i mniej pilne 4. mniej ważne i mniej pilne (i tu możesz sobie swoim tempem robić)

Gość Anoinim
Tez mam ten sam problem;(

Gość gość
lilly jeśli masz to od jakiś 2 lat to nie jesteś ślamazarą. Zrób tak jak ktos ci tutaj radzi, porządnie oczyść organizm z toksyn i weź się za odkwaszanie organizmu.

Gość Jaaajajajaj
Trzeba czasem jeść wątróbkę, częściej ryby i orzechy. Mi po tym lepiej się myśli.