Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAskrajuASKAASKA

To może byc ciąża ?

Polecane posty

Gość NAskrajuASKAASKA

a więc tak. Współżyję z moim chłopakiem już ponad rok, używamy prezerwatyw, czasami zdarza się jednak, że robimy to bez, z finałem nie w środku, jednak wiadomo, że to nie daje gwarancji. Zawsze przed okresem bolały mnie piersi, nawet do 2 tyg wcześniej. Teraz natomiast bolą mnie prawie 3 tyg przed:// i po bokach są takie nabrzmmiałe, bardzo wyczuwalne przez dotyk, czy to może byc objaw ciąży

Ilu dniowe masz cykle , kiedy zaczela sie ostatnia @, i kiedy mieliscie przytulanko? Kazde przytulanki bez zabezpieczenia moga sie skonczyc ciaza lub jej brakiem. Slonko teraz to jedynie musisz czekac na @ czy nie przyjdzie i nie myslec o tym ze moglas zajsc, bo moze sie przez to spoznic. 10-12 dni od owulacji mozesz zrobic bete i jezeli wyjdzie ponizej pieciu powtorz ja za tydzien , gdy drugi wynik bedzie negatywny to na pewno nie jestes w ciazy. Natomias gdy wzrosnie oznacza ze jestes. Testy sikane najlepiej robic 14 dni po owulacji czyli w dn spodziewanej @ i powinny byc juz wiarygodne. 40%( niektore zrodla podaja 60%) zaplodnionych zarodkow nie zagnieżdza sie w macicy i ulega tzw samoistnemu poronieniu wystepuje krwawienie w dniach kiedy miala byc @ i kobieta nawet nie wie ze byla w ciazy. Nie zamartwiaj sie sie slonko i uwierz mi nie jest tak latwo zajsc w ciaze:) Uszy do gory bedzie dobrze buzka