Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadzieja86

JAK SIĘ POZBYĆ TEGO SADŁA Z BRZUCHA?

Polecane posty

Cześć dziewczyny,macie jakiś pomysł,jak sie pozbyć odstającego brzucha,kiedy robienie brzuszków niebardzo pomaga?

a moge ja? prosze, prosze ..wybierz mnie :P w zasadzie tlumow nie ma wiec napisze .. bo brzuszki to mit:)

nadzieja86 a Ty nie badz taka ciekawska :P Sama lepiej napisz co robisz jak jestes sama w domu? Mozesz jeszcze napisac czego bys nie zrobila, podczas robienia czegos, na co zawsze mialas ochote, nie majac czasu na cos innego, bo akurat w tej chwili robienie czegos innego nie bylo wazne, poniewaz caly czas myslalas o czyms innym, o tym, o czym nigdy nie myslalas, bo nie myslac o tym nie musialas tego robic?

Borsuku ja CI moge duzo napisac..tylko te tlumy mnie jakos powstrzymuja :) oj nadziejo- a juz Ci plan treningu na plaski brzuch rozpisywalam...;]

No to zapodaj ten plan treningów!Plis! Borsuk dowcipny jesteś,ja jak jestem sama robię różne rzeczy,teraz w necie buszuję!:D

Gość skarbusiak
jesli chcesz schudnac wybierz sie na fitness to naprawde dziala dwie godziny w tyg i super rezultaty, ale nie zapominaj o swojej skorze ktora straci elastycznosc, musiasz sie tez zaopatrzyc w kremy na cellulit i rozstepy , bo skoro chcesz schudnac to pewnei to te koszmry cie mecza

Borsuk-broń Boże to nie podtekst! Skarbusik ja już w sumie schudłam12.5kg już jakiś czas temu i wagę w miarę udaje mi się 3mać,ostatnio tylko1kg przytyłam w zimie,a potem jeszcze1kg-małe problemy miałam szpital itp.Ćwiczę na rowerze stacjonarnym,ale ten brzuch mi został i jakoś się go pozbyć nie mogę.chudłam powoli,więc nie wygląda aż tak źle tylko jest za duży!!!

Borsuku tyyyle sie rozpisalam i mi 'zechlalo' posta (pewnie Twoi obcy :D )..kontaktowalam sie wlasnie z modkami i to wina przeludnienia...dasz wiare? :D:D:D a tak w ogole- jak zyjesz?:) spokojnie mozesz napisac cos wiecej niz -'bez zmian'.....obcy sa juz nazarci :D:P

Naked ... pewnie nie pisalas prawdy :P ;) Ale, ale ... przeciez to ja sie trudnie trudnymi pytaniami ;) Naked napisala: "a tak w ogole- jak zyjesz? spokojnie mozesz napisac ..." ... a niech bedzie ... zyje spokojnie ;)

Borsuku pewnie chodzilo o moja golizne...:P Dotrzec do Ciebie to osiagalne w ogole? Oczywiscie mozesz napisac... i zaczac cos pisac :D Ale wiesz, jak masz problem to jest tu taki faaaajny topik problematyczny ...:):P

Naked ... no wiesz, jak mozesz w ogole tak myslec, ze o to chodzilo? oO Nie wierze, ze to napisalas!!! ;) Ja ... i problem ... raczej nie ... ja za duzo w psychologii motywacyjnej, osobowosci "siedzialem" :x ... potrafie siebie przekonac, ze przeniose gore, nawet taka, ktorej przeniesc sie nie da ;) Tylko zawsze checi brak ;) A Ty do czego jestes zdolna? :)

Gość lilijijka
hula -hop:) jest świetny!!

Ah N.Truth raz sklamie i od razu to wychwytuja :P A to ktora gore chcialbys przeniesc gdy nabierzesz checi? Jestem zdolna Ci pomoc w razie zwatpienia:) Co jeszcze 'wysiedziales'? :D

Ja otwarcie protestuje!!! Prosze nie stosowac mojego "zaginajacego" stylu zadawania pytan, przeciez to tyle energii "idzie" na wymyslanie odpowiedzi, ze trzeba by dodatkowo jesc ok. 1000kcal na dzien. I protestuje przeciwko skracaniu nickow!!! ;)

Ah Twoje slowa uznania sa lepsze niz to i tamto :D Ale to sprawa spalania wyrownalaby sie :) ..ja sie zawsze z Toba usmieje :D O widzisz nadziejo- to jest idealnie wesoly sposob:)

Booorsuku ale Ty bezapelacyjnie jestes bezkonkurencyjnie lepszy od sudoku :D niespokojnego weekendu jajecznego 🌼 :)

Gość seks 5 x dziennie oraz NŻ

nadzieja86 bo wiesz o co chodzi , nie wazne w jakim tempie chudlas skora i tak zostanie, musisz sie teraz przezucic z cwiczen odchudzajacych na ujedrniajace,a bez magicznych preparatow nie d rady, :(