Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obronca samotnych matek

odpierd...e sie od samotnych matek

Polecane posty

Jest wiele wlasnie takich wspanialych kobiet i wlasnie ja z taka jestem, jest cudowna kobieta matka i partnerka, pokochalem ja i pokochalem jej dziecko.Takie kobiety czesto przez takich chamow jak tutaj pisza zostaja same z dziecmi. Moja partnerka a w przyszlosci zona jest cudowna kobieta, bylem zachwycony jej postawa i tym jak swietnie sama bez pomocy rodziny dawala i daje sobie rade, ale co taki cham ktory tu pisze moze wiedziec o prawdziwym zyciu.Zal mi takich dupkow!

Gość dziękuję w imieniu swoim
i innych samodzielnych mam :)

nie ma za co dziekowac:) macie takie same prawa jak inne kobiety a nawet powiedzialbym ze wieksze!

Gość rollex
nie podlizuj się

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Podziwiam samotne mamy bardzo !!!!!!!!!

jedynym przywilejem jaki daje mi ten kraj jest zapewnienie miejsca w przedszkolu. I nic więcej; dlatego tylko siłą i determinacją oraz własną pracą musimy zapewniać godziwe życie naszym pociechom. Szkoda, że nadal większa część społeczeństwa uważa samotne mamy za patologię i wrzód na dupie nieskazitelnego katolickiego kraju...

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie jesteście żadnym wrzodem na dupie....Ten kraj jest jeszcze chory i nie pomaga takim kobietom.W cywilizowanych krajach takaiej matce pomaga się z całych sił !!!!

Nie jestem jeszcze matką, a tym bardziej mężatką ale nie rozumiem w ogóle, jak można potępiac takie kobiety. Po prostu , nie ułożyło im się życie. Nie potępiam ich za to, że szukają kogoś innego by stworzyć z nim rodzinę. Każda porzucona, czy skrzywdzona kobieta na to zasługuje. To samo tyczy mężczyzn. do autora: To dobrze, że chcesz z nią tworzyć nową rodzinę. Razi tylko tytuł tego topicku.

Samotne matki, maja przewaznie ciezsze zycie, i ja bardzo je podziwiam jak swietnie daja sobie rade, jak staraja sie dla dziecka, a takich dupkow bym wystrzelal, ktorzy je obrazaja! I nie podlizuje sie, zyje z taka kobieta i wiem przez co przeszla i szanuja ja i podziwiam za to jak swietnie dala sobie ze wszystkim rade i tyle w niej sily i energii!

kilka lat temu, podczas wizyty księdza po koledzie zwrócił się on do mnie słowami " no samotne matki to mają teraz dobrze...". Chciałam go wyprosić, ale na szczęście mam klasę i tylko dałam księdzu cientą ripostę. Niestety on klasy nie miał i wyciągnął rękę po kopertę :O

Gość Misiaku
Chce zobaczyc zdanie niektorych osob gdy albo sama zostanie samotna mama, lub tez przytrafi sie to najblizsze osobie (corce, siostrze...). Wiem, ze zdaniem wielu osob lepiej pozbyc sie problemu jak sie tylko o nim dowiaduja. Inni maja odwage ponosic konsekwencje swoich czynow. Wpis osoby, ktora wychowywala tylko mama. Tatusiowi zabrako odwagi, zeby sprostac zabkowaniu, pieluchom Jestem osoba dorosla i nie czuje sie gorsza (bez psychoanalitykow i kmpleksow). Do ojca zalu nie mam. W koncu to nie jedyny przypadek, gdy 35 leti facet po 6 latach zwiazku dochodzi do wniosku, ze rodzina nie jest dla niego.

Gość buahhhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhaa
Sa patologia bo mieszaja w glowach dzieciom sprowadzajac kolejnych tzw."wujkow" nie patrzac na uczucia tych dzieci. Daja im dupy i nastepny, daja dupy, i nastepny... itd. itd.

Ty wyzej masz szczecie, ze nie jestes pod moja reka...!! Jest coraz wiecej rozwodo i coraz wiecej samotnych matek.Dlaczego??Bo faceci to dupki! Moja kobieta jest cudowna, jej ex zdradzal ja przez kilka lat, o niczym nie wiedziala, az kiedys przez przypadek ktos ja poinformowal. Szlag mnie trafia jak czytam wypowiedzi dupkow, popaprancow ktorzy o zyciu zasranego pojecia nie maja! Jesli chodzi o kraj i pomoc dla takich kobiet to pozal sie Panie Boze!Szkoda slow!

Gość A ZA CO PODZIWIAC...
I co tu takiej pomagac jak ona przepierza pieniadze. Juz ja widzialam co taka samotna matka kupuje. Szkoda gadac. Samotne matki to patologia, szambo i jedno wielkie gowno:P

"buahhhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhaa " Socjal?? Jaki socjal masz w tym kraju?? Moja kobieta grosza nie bierze od panstwa, pracuje ciezko.

A ZA CO PODZIWIAC... -Gowno to bym zrobil z ciebie!

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Taaaa... Przewaznie te samotne pracuja ciezko, ojjjj baaaardzo ciezko:P

Gość iiiichaaaaaaaaaaaaaaaa
I kto tu jest poprancem?:D Twoj poziom wypowiedzi wskazuje na to ze Ty:P

Gość ojojojojojjjjjjjjj
I bardzo dobrze ze nie dostaje socjalu, a niech zapierdala a nie tylko siedziec i czekac i wyciagac lapska do panstwa.

Gość hahahahahahahahahahahahahaha
Ale sie gosciu zapultal, he he he:P:D

właśnie... od Państwa nie dostałam nic, natomiast chętnie wyciąga ręce po moje pieniądze gdy należy się rozliczyć np. z papierów wartościowych ...no ale przecież zawsze można się rozliczyć jako rodzić samotnie wychowujący... tylko, że nikt nie wspomni juz o tym, że ma to sens tylko w przypadku bardzo wysokich zarobków. Gdyż tylko wtedy można zejść z wyższego progu podatkowego dzieląc dochody na pół. Niestety ja w tym roku jak zwykle muszę dopłaćić, także nie pieprzcie niektórzy, że wszystkie matki wyciągają ręce po socjal... ja nawet nie wiem gdzie jest MOPS w moim mieście 🖐️

Dzieci spać już czas. Mam nadzieję, że to tylko głupie wpisy gówniarzy. Moja bratowa jest samotną matką dwóch małych dziewczynek- mój brat zginął w wypadku. Dostaje 580 złotych renty na dziewczynki. Uważacie, że to jest dużo? Chyba jesteście nienormalni!!!!!!!!!!!1 Nie wiadomo jak potoczy się życie więc bez ubliżania, a jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to zamknąć pyski buraki

Tutaj pisza albo dupki ktorzy gowno o zyciu wiedza, albo dzieci. Nie bede ukrywal ze obrazanie samotnych matek przez takich frajerow podnosi mi cisnienie. Tutaj graja wielkich girojow, podczas rozmowy ze mna w cztery oczy inaczej by rozmawiali!

Ja tam tez tak uwazam. Tak trudno w to uwierzyc?:P He he

Ja pisze naprawde - a Ty kim jestes??

He he he...:D Gosciu jestes tak samo popaprany jak te wszystkie samotne matki. Nie pultaj sie tak, zlosc urodzie szkodzi:P

Gość Wanna be...
A jaka sciema-ze niby pokochal cudzego dzieciaka. Zaraz zacznie dalej swoje wywody, hi hi:P

Jak wy mozecie nazywac dziwka kobiete ktora wiekszosc swojego zycia poswiecila dziecku, opiece nad nim, to facet nie powinien dopuscic do takiej sytuacji, dbac o bezpieczenstwo rodziny, dawac jej milosc i chronic swoja rodzine.Byc oparciem dla kobiety ktora urodzila dziecka, a nie odwrotnie, juz sam fakt urodzic dziecko to wielki wysilek dla kobiety i poswiecenie, nie mowiac juz o wkladzie w troske i wychowanie.Znam takich dupkow co to zaraz jak sie urodzilo dziecko, zaczeli zdradzac, bo nie potrafili kootasa utrzymac w rozporku!Sorry ze bluzgam, ogolnie jestem spokojnym czlowiekiem ale draznia mnie wypowiedzi i zdanie takich kretynow!

Gość niunia z zeszłego tygodnia
he he autorka to pewnie samotna matka :P