Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

mam obleśne cielsko

Polecane posty

jw, mam paskudne cielsko, nienaiwdze siebie, mam chlopaka, z ktorym jestem prawie 5 lat i nie uprawiamy seksu, ponieważ nie rozbiore się przed nim, z resztą już nawet nie mam ochoty na seks, to juz przypominać zaczyna przyjaźń, a nie związek. Co mam robić? :(

Laska, wyluzuj. Widać masz wiele innych zalet, skoro Twój facet wytrzymuje przy Tobie 5 lat bez seksu. :)

morelo, ale ja gruba nie jestem, moj mankament polega glownie na mojej mega nieproporcjonalnosci, nogi mam jak balerony, a cyckow zero. Czy jest cos bardziej oblesnego? Nawet grubsze wygladaja czesto lepiej ode mnie. Brak mi pewności siebie, kompleksow mam mnostwo. Porazka. A o schlaniu marze teraz jak o niczym innym..

Gość world of warcraft europe
Pewnie na boku ma inna, a z autorką jest dla kasy :D

musztarda, to nie jest az 5 lat bez seksu :P Oczywiscie seks był i jest, ale raz na kilka miesiecy doslownie. Jak patrzac na siebie przestaje miec ochote na cokolwiek, jesli wogole ta ochota sie juz pojawi. Poza tym przygnębia mnie również myśl, ze w koncu sam tego nie wytrzyma, choc oczywiscie zabrania mi tak myslec. Jakims seksoholikiem napewno nie jest, ale bez przesady.

vodka, ale niektorzy lubia male cycki ;) na pewno nie mozesz sie przejmowac, musisz siebie zaakceptowac, a jak nie potrafisz i tolerujesz to sobie operację zrób. no innej metody nie widze. Skoro jestes szczupla to raczej nagle nie stracisz kilku cm w udach zeby wyrownac proporcje, nie ma na to co liczyc. Wiec albo siebie pokochaj albo... sie popraw skalpelowo.

world of warcraft europe gdybym ja tą kase chociaż miała to pewnie pozbyłabym się niektórych kompleksów

>>>Jak patrzac na siebie przestaje miec ochote na cokolwiek, jesli wogole ta ochota sie juz pojawi. Patrz na siebie tak, jak On na Ciebie patrzy. Uwierz mi, wzrok w takich sytuacjach najmniej widzi. :) Nie dołuj się.

morela, dużych cycków to on nie lubi, tego jestem pewna, ale zeby lubiec takie nic ? Napewno wolałby większe. Rozważałam nie raz skalpel, ale nie wiem czy rzeczywiśćie to dobre wyjście, tym bardziej, ze wiaodmo jak to wyglada nienaturalnie. Poza tym do tego dochodzą pieniądze. Nie weim czy zdolna bylabym wydac tyle kasy na wyglad. Moze juz lepiej na dobrego psychologa, bo problemow jest znacznie wiecej, ale to juz dluzsza historia..

vodka wyslij mi zdjęcie to ocenie, anonimowość dotrzymam

musztarda,a jesli on klamie, bo wie jaka przykrosc moze mi sprawic,?\tym bardziej, ze takie sytuacje juz sie zdarzaly? Od tamtej pory uwaza co mowi i w tej chwili mam wrazenie, ze mnie oklamiuje, choc chciałabym zeby byl ze mna szczery. Paranoja, wiem..

world of warcraft europe nigdy w życiu, gdybym chciala, zdjecie wysatwilabym na forum majac wszystko w dupie, bo po czesci jestem anonimowa. Ale gdybym miala jeszcze zobaczyć siebie na zdjęciu, czyli z perspektywy osoby drugiej to zapewne zalamalabym sie juz calkowicie.

Wkręcasz się w chore sytuacje. Nie byłby z Tobą, gdybyś Mu nie pasowała, nie zatruwaj życia sobie i jemu, otwórz się i ŻYJ!!!

Tez sie nad tym zastanawialam, bo moje libido jest naprawdę niskie. Przyczyny tego mogą tkwić również w psychice, moze mam jakies blokady czy cos. Pewnie wszystko po trochu.

musztarda doskonale zdaję sobie sprawę z tego, ze te sytuacje są chore. Probowalam sie otwierac kilka razy i albo nic z tego nie wyszlo, bo zaraz mi przeszlo, albo tuz po zalowalam wszystkiego.

morela daj adres pojade cię wypieścić ;)

morela, ja natomiast z moim widze sie codziennie. Pewnie gdybym przebywala z nim rzadko szkoda byloby mi stracic tej chwili, ale.. nie wytrzymalabym bez niego dlugo, wiec i tak wole, aby pozostalo jak jest :/

Tiramisu25 Napisalam już, ze ja nie potrzebuje odchudzania, bo problem nie polega w otyłosci, tlyko w tym jaka mam "figure" Ostatnio nawet specjalnie przytyłam, bo chcialam wygladac bardziej kobieco. Tylko, ze mi idzie w nogi i wyglada to paskudnie.Poza tym bardzo duzo ćwicze.

Gość jasne to wiesz jak ja wygladam
niby nie jestem brzydka ale mam rozstepy na tłku fu! mam 20 lat litości! male cycki. nawet nie rozmiar B. do tego mam jedno zebro wgięte. jedna cycka mniejsza od drugiej co ty na to bejbe wole byc sama do konca zycia niz przed kims sie rozbierac, nawet nie moglabym spac obok kogos..

Boje sie wlasnie, ze rower bardziej mnie rozbuduje, a lydki szczegolnie. Ostatnio skupiam się na tyłku, robie ćwiczenia, ktore doslownie i w przenosni dają w dupę. Są to takze ćwiczenia, ktore dzialaja na czworoglowe ud, a miesnie wyrobione i tak mam.

ty, moj man wraca w sob za tydzien i chcialam zeby moj tylek byl maxymalnie wypiety, napiety. taka pileczka. on lubi kobiece ksztalty. co robisz na tylek? bo ja robie 8 minute buns. dobre sa. moze znasz cos lepszego? i cche ujedrnic uda. wszystko w maxymalnie krotkim czasie. tzn zaczne od jutra, bo dzis koncze wlasnie trzecia puszke warki, paczka fajek za mna, nie mam sil :D a chce go zaskoczyc lepszym cialkiem.

jasne to wiesz jak ja wygladam Ja tez nie mam nawet B, probuje zdzialac cos ziolami, ktore maja wplyw hormonalny, ale i tak gowno z tego, wiaodmo, ze nigdy efekty nie beda nie wiadomo jakie. Rozstepow kilka na dupie tez mam.

morela znam 8 minute buns, robilam i doszlam do wniosku, ze sa niczym w porównaniu z ćwiczeniami tamilee webb pt. "Ja chcę mieć takie pośladki" Spróbuj, efekty są. Ja mam tylek wiekszy, jedrniejszy, napietny. Naprawdę polecam!