Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronka1234

macie taką teściową???

Polecane posty

Gość sksklala
na to sposobu nie ma :) to trzeba olac , teraz wlasnie moja tesciowa z mamusia moja ktora zawitala na siwta siedza w kuchni i konsultuja co moje 3 letnie dzieck dzis zjadlo i szkoda ze czegos nie zjadlo i ile nie robilo kupy i jak twardy ma brzuch :) wymiekam ze smiechu bo do siebie brac tego nie zamierzam mam nadzieje ze ja taka nie bede a ja na dodatek z tesciowa mieszkam, czasmai mam dosc ale jakos wytrzymuje - po prostu jej nie slucham i tyle

Przez jakiś czas prowadzałam dziecko do teściowej. Jej opieka polegała na tym, że przez tych kilka godzin prała mu mózg- nie wiem dlaczego:o Kiedy przychodziłam go odebrać uciekał przede mną na podwórku na oczach wszystkich jej sąsiadek:( Miała ubaw nie z tej ziemi. Szybko dałam sobie spokój. Co za debilka:o

Gość weronka1234
najlepsze było to jak moja córeczka była jeszcze bardzo malutka no i oczywiście jak każde dziecko chciła na ręce to teściowa non stop mi uwagę zwracała, że ja ja przyzwyczajam i potem to sobie rady nie dam, a tym bardziej ona(bo miałąm do pracy wrócić po macierzyńskim ale nie wróciłam jak pisałam wcześniej), matko co ona mi dawała : "nie bujaj dziewczyno tego dziecko bo zobaczysz"i tak non stop, teśc jak kiedyś przyszedł i domofonem obudził mi mała i ja ją głaskałam po głowie to on na to "i czego ja tak głaszczesz powiedz" matko jacyś niezle stuknieci, córka moja w wieku pól 9 miesiećy usypiała sama w łóżeczku i jakoś teściowa mi w to nie mogła uwierzyć a tak gadała o tym noszeniu na rekach, że sobie potem rady nie dam

Gość weronka1234
aha najlepsze była jak moja teściowa powiedziała ze dobrze zrobiła ze paliła w obydwu ciązach bo lekarz powiedziała niby jej ze by było gorzej jak by rzuciła, matko moje koleżanki rzuciły palenie od razu jak dowiedziałąy sie o ciąży i to jest najlepszy wybór a ona mi tłumaczy ze nie wolno rzucach, tylko ciekawe czemu wychodziła palić gdzie indziej jak ja byłamw ciązy, na pewno wiedziała ze to nie jest dobre, jej dzieci rodziły sie z dużą niedowagą ale ona to tłumaczy tym ze była chuda, ja mam koleżankę która ważyła w ciązy 50kg a dziecko 4.400