Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronson1980

Zabrali dziecko jak swoją własność!!

Polecane posty

Gość ronson1980

Mieliśmy wiele planów, ja chciałem razem z nią wychowywać z nią jej dziecko. Dzień po pogrzebie moi niedoszli teściowie oraz szwagrowie przyszli do mnie, twierdząc że opieka nad dzieckiem należy się im. Jestem wściekły bo powiedzieli mi że powinnem zniknąć z życia tego chłopca, a zapomnie tylko że ja byłem z nim od 3 lat, chciałem go adoptować. Moja niedoszła teściowa to rozumie, ale jej mąż i reszte tej rodziny nie, wzieli małego jak swoją własność.

Gość bez siana w glowie
To walcz a nie jęcz na kafeterii.

Gość ronson1980
Niby jak walczyć, jak nie mam do tego dziecka żadnych praw! Oni są jego najbliższą rodziną, ja tylko facetem który był z jego matką, to jest ta różnica. Nawet nie mam żadnych praw.

Gość bez siana w glowie
Idź do prawnika. Skoro dziecko mieszkało z Tobą i macie ze sobą więź emocjonalną to da się coś zrobić. Z tym, że im dłużej będziesz zwlekał tym gorzej.

Gość biegusiem do dobrego
prawnia , nie jest tak zle jak ci się wydaje , postaraj się przegadac teściową żeby była za tobą w sądzie

Gość ronson1980
Byłem już, usłyszałem że będę mógł wywalczyć kontakt z dzieckiem, ale napewno nie to by ze mną mieszkało. Chciałem nawet żeby ta rodzinna oddała mi dziecko, to powiedzieli bym zapomniał. Oni planują wyjazd do Niemiec.

No szans na sprawowanie opieki nie masz,dogadaj sie z opiekunami dziecka zebys mogl go odwiedzac,spedzac czas,zabierac na spacer itp. W sadzie nie wygrasz za swietego boga,ale mozna sie dogadac,wypracowac wspolnie kompromis.