Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Scjentolożka

Zaskarżę państwo Polskie do trybunału Strasburgu!

Polecane posty

Gość Dumna Scjentolożka

Czuję się obrażona i oszukana przez państwo którego jestem obywatelką, czuję się jak obywatelka drugiej kategorii i będę się domagać odszkodowania za to od państwa Polskiego! Państwo domaga się bym płaciła abonament radiowo telewizyjny, a ja uczciwie go płacę! I co otrzymuję w zamian? Jestem zewsząd atakowana przez katolicką propagandę! Uważam że skoro każdy obywatel niezależnie od poglądów ma płacić abonament radiowo telewizyjny to media publiczne powinny być neutralne światopoglądowo! Co innego stacje jak Polsat czy TVN, to są prywatne stacje i niech sobie robią co chcą, ale w telewizji publicznej nie powinno być tego! A tymczasem każdej niedzieli pokazywane są transmisje z Watykanu, a teraz przy okazji świąt katolickie tematy nie schodzą praktycznie z anteny! Jako osoba wyznająca Scjentologię czuję się oszukana, czuję się jak obywatelka drugiej kategorii! Do tego dochodzi eksponowanie katolickich symboli religijnych na każdym kroku! Miejsca takie jak urzędy czy pobocza dróg albo cmentarze komunalne są dla wszystkich a nie tylko dla katolików i może ktoś sobie nie życzy by eksponować tam krzyż! To samo Giewont! Jest to szczyt fanatyzmu religijnego! Góra, miejsce turystyczne, jest dla wszystkich turystów a nie tylko dla katolików i tam krzyża nie powinno być! Rażące są także nawy geograficzne takie jak Góry Świętokrzyskie! Przecież to szczyt paranoi! Czy to oznacza że te góry są tylko dla katolików!? A nazwa województwo świętokrzyskie to już w ogóle nie mieści się w głowie! Czy ta nazwa oznacza że w tym województwie mają prawo mieszkać tylko katolicy? A może nazwa została ustanowiona pod dyktando Watykańskiego okupanta Polski?! Zamierzam walczyć o swoje! Będę domagać się odszkodowania za łamanie moich praw bo mam już tego dosyć, a jeśli nic nie wywalczę przed polskimi sądami to pójdę z tą sprawą do trybunału w Strasburgu!

powodzenie PS.Polska to kraj typowo chrześcijański wiec o czym my tu rozmawiamy? skoro większość to katolicy to to że w szkołach i urzędach są krzyże itp. jest jak dla mnie normalne. I tylko mi nie mów ze chcesz zmieniać nazwy miejscowości czy obalać krzyż na Giewoncie.

Gość generalnie
ja chce zaskarżyć za żydulskich okupantów bezczelnie podszywających się pod Polaków

Gość Dumna Scjentolożka
Nic nie jest ok! Że coś jest w większości to nie oznacza to że to coś nie ma obowiązku poszanowania praw mniejszości! Skoro płacę takie same podatki jak katolicy, skoro mam takie same obowiązki jak katolicy to powinnam mieć takie same prawa jak oni i moje prawa i mój światopogląd powinny być szanowane! A tymczasem zewsząd jestem atakowana natarczywą propagandą katolicką!

Gość 4r5gf45g54g54
ale mieszkasz kraju formalnie katolickim nic nie zdzialasz

Tak się składa, że Polska ma chrześcijańskie korzenie, więc to normalne, że jest jak jest. Gdybyśmy byli scjentologami od początku państwa polskiego to mielibyśmy ,,propagandę scjentologiczną'' i wasze symbole w urzędach. A tak w ogóle co ci przeszkadzają krzyże przy drogach? One nie są po to, zeby ukazywać potęgę KK w Polsce, ale dlatego, że w tym miejscu zginął ktoś. Przepraszam bardzo, ale czy ktoś pozywa cię do sądu, za to, ze jesteś scjentolożką? Czy cierpisz prześladowanie?

Gość bezpruderyjny Bronek
kraj jest piekny tylko naród w wiekszosci parszywy

Gość jkern;wp
To spadaj z tego kraju jak ci sie nie podoba krzyż!!!!!!!!!!!!!!!

od samego początku, jest błądi niedopatrzenie w temacie. Scjentog, czy scjentolożka, ma być bogata, by płacić haracz Kościołowi Scjentogicznemu, a nie dumna. Więc skorzystaj z czasu wolnego na feriach i "poczochraj boberka", to ci sie humor poprawi i przestaniesz dumna scjentolożko, truć dupę w sobotę.

Gość czarny belzebób
jest takie przysłowie jak sie jest miedzy wronami to trzeba krakać tak jak i one