Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modedw

Mój znajomy nareszcie został upokorzony!!!

Polecane posty

Gość modedw

Mój znajomy bardzo źle wyrażał się o samotnych matkach, homoseksualista i wogóle o ludziach, a nareszcie spotkała go kara! Powiem więcej cieszę się z tego powodu i jestem szczęśliwa. Syn mojego znajomego który jest księdzem porzucił swój duchowny stan, drugi syn okazał się gejem a córki to już szkoda gadać jedna lesba a druga z brzuchem. A mój przyjaciel był takim pobożny, teraz ma za swoje. Najlepsze jest to że on teraz broni wszystkich swoich dzieci:D

Gość ciesze się razem z tobą

Gość modedw
Ciesze się, mój znajomy teraz powinien się teraz przed ludźmi wstydzić, nigdy nie popierałam tego co on mówił a teraz na jego rodziny spadły takie nieszczęścia, nawet bym powiedziała że dobrze mu tak ale nie kopie się leżącego:D

Gość modedw
Ciesze się, mój znajomy teraz powinien się teraz przed ludźmi wstydzić, nigdy nie popierałam tego co on mówił a teraz na jego rodziny spadły takie nieszczęścia, nawet bym powiedziała że dobrze mu tak ale nie kopie się leżącego:D

Gość myśle tak samo jak
Ty, dobrze tak hipokrycie:D

Gość jaka z ciebie jest podla
istota. zyczysz mu zle, a sama nie lepiej sie zachowujesz zakladajac ten temat. spojrz na siebie, kim ty jestes, co soba reprezentujesz. zalosne :O

Gość modedw
Nie życze mu źle, ale on na to po prostu zasługuje. Źle wyrażał się o pannach z dziećmi, o homoseksualistach a co go teraz spotkało:D, że czwórka dzieci dostarczy mu nie złych problemów. Syn który jest księdzem również będzie miał dziecko:D

Gość modedw
Ja w przeciwieństwie do swojego znajomego nikogo nie odtrącam i nikogo nie potępiam tak jak on. A teraz broni każdego swojego dziecka że aż mi się śmiać chce.

Gość achaaa.................
Nie wierze w Boga pod taka postacia jak Wy, wiem ze cos po smierci po czlowieku zostaje i wiem też, że wszystko co zle wraca do czlowieka...... zebys nie zalowala swoich slow Autorko.