Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielkanocny Zajączek

Oj, furczy ten zajączek

Polecane posty

Świąt nie obchodzi bo agnostyczny, więc wielkanocny tylko dlatego, że taki czas akurat. Wiosna za oknem, dziewczyny pokazują nogi, więc zajączek wygląda ciekawie z norki i napięty jak struna z tej całej wiosenności... A tu nuda dwudniowa go czeka, więc może chociaż wirtualnie sobie pohasa? :D

Gość rudalisiczka
Fajne :-) Ja bym się zajączku skusiła, ale mam już lubego, też jak zajączek - szczupły, szybki, energiczny, jurny, zachwycony wiosną i światem :-)

Gość rudalisiczka
Jakoś miałabym opory (może dlatego, że z moim najdroższym też uwielbiam wirtualnie się popieścić i poświntuszyć; a jestem w nim tak mocno zakochana, że nie chcę go zdradzać nawet wirtualnie :-) - nie tylko moje ciało, ale i moja wyobraźnia i inwencja należą w pełni do niego), ale wiedz, Wielkanocny Zajączku, że gdybym się na taką rzecz zdecydowała, to na pewno wybrałbym Ciebie ze względu na ciepłe poczucie humoru, wyobraźnię, autoironię i imponująco sprawne operowanie językiem (polskim ;-) ) , a nie żadnego z kafeteryjnych ekshibicjonistów, wypinających do obiektywu swe walory... Wszystkiego dobrego, musisz być ciekawym facetem :-)

Gość rudalisiczka
Dobry pomysł :-) Te, które lubią inteligentnie poflirtować (i nieco więcej), powinny być zachwycone ;-)

Gość amelka12345
Niech zajączek sie przygotuje i wejdzie na dyskrecja.pl ;)

Zauważyłem, że tu wolno podbijać temat bez konsekwencji, a że widzialność tematu się liczy to popodbijam od czasu do czasu, może mnie nie zbanują :P Nie-koleżanki lisiczki też mogą być rzecz jasna :P

Gość Foo
ale się uśmiałam:D z samego tematu:)...

Gość Foo
Dobre i to:) niektórym w ogóle nie podskakuje:)

Gość Foo
Młody zajączkom też niestety nie zawsze chce się pokicać:) a przynajmniej nie tyle chciały by tego panie zajączki:P

Gość Foo
hmmm... 'kicam w kółko'.... interesujące:) chciałabym to zobaczyć:)

Coś się poradzi tylko nie wiem jak... Zatem dla wszystkich zainteresowanych kicaniem ;) - mam nawet nowy numer gg w celach bliżej porozumiewawczych - 22522889, tak, to jeden z tych nowych numerów, których nie obsługują stare gg ;)

Dobra, rozreklamowałem się w miarę rozsądnie chyba ;) Jeszcze trochę posiedzę dziś a potem ewentualnie popodbijam temat od czasu do czasu co parę dni (?). Jakaś kicająca się na pewno znajdzie w końcu :)

Gość Wielkanocna babeczka ;)
Ej zając sprawdź pocztę :)