Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna pusia 1988

Jestem sama i nikt mnie nie chce :-(

Polecane posty

Gość smutna pusia 1988

Czuje się jak tredowata przez te pare kilo nadwagi , faceci unikają mnie jak ognia, a nieraz usłyszałam coś niemiłego pod swoim adresem w związku z wagą. Dlaczego tacy sa faceci. Mam 165 cm i 75 kg.

Gość dfgdfg
a czemu sie nie wezmiesz za siebie

Gość smutna pusia 1988
bo mie sie nie chce

pieprzysz głupoty! To przez twoje nastawienie do siebie tak jest, a nie przez pare kilo nadwagi. Inni kochają cię w takim stopniu, w jakim sama kochasz siebie!

Gość odchudź się a nie marudź
nie daj się zwieść bzdurom o tym że liczy się wnętrze, Ty chciałabyś być z jakimś tłustym śmierdzącym facetem tylko dlatego że przeciez"liczy się wnetrze"?? chyba nie wiec nie wymagaj tego od innych. Koniec marudzenia, rusz tyłek

Co ty się przejmujesz?Mam tak samo jak ty nanana :D każda potwora znajdzie swojego amatora;)Jak zaakceptujesz siebie to inni też cię zaakceptują,a takimi pajacami się nie przejmuj:)

Gość smutna pusia 1988
Ale co wy myślicie, że ja nigdy nie chciałam schudnąć? mam pracę siedzącą i nie mam warunków do ćwiczeń. Raz wstałam w trakcie przerwy i zaczęłam ćwiczyć: pajacyki itp. to szef niespodziewanie wszedł i powiedział, że pajaca z siebie robię. I co ja mam zrobić? :(

Gość odchudź się nie marudź
dieta "MŻ" czyt. mniej żryj prosiaku:o

ale pieprzycie stereotypowe brednie!!! Widac, ze wiedze czerpiecie z bravo girl!!! Patałachy!!! Mam 2 kuzynki! Też pusie! Są bardziej zadbane od niejednej z Was, super ciuchy dobrane do figury, lekka opalenizna i obie maja wspanialych mezow i powodzi im sie niezle. Obciach to być z takim pustakiem, jak cream!!!

Gość smutna pusia 1988
W domu nie mam czasu, przychodzę z pracy zmęczona i odrazu kładę się na łóżku. Jeszcze przed spaniem jem kolację i kiedy znajdę czas?

No tak...osoba,która ma nadwagę postrzegana jest jak żarłok.Wyprowadzę was z błędu.Ja osobiście jem bardzo mało,a słodyczy zero bo po prostu nie lubię słodkich rzeczy,ćwiczę,żyję aktywnie,a nadwaga i tak jest,więc ogarnijcie się prostaki

Gość odchudź się nie marudź
jakbyś mniej żarła to nie byłabyś taka tłusta, ja jem mało i mam tylko 82 cm w talii

Jestem sama i nikt mnie nie chce, a gruba nie jestem :D Ty przynajmniej możesz to zmienić - schudnąć, a ja niewiele mogę ;)

Wiesz co "pusia"?Szukasz dziury w całym!Ja po 12 godzinach ciężkiej fizycznej pracy umiałam znaleźć czas na to żeby np pół godzinki poświęcić na jazdę na rowerze.Dla chcącego nic trudnego.Ja siebie akceptuję i podobam się sobie.Nikt nie jest idealny,a ty robisz z siebie ofiarę

Gość smutna pusia 1988
Ale co ja zrobię, kiedy czekoladka tak kusi? Nie mam silnej woli i nienawidzę ćwiczyć. To mój jadłospis dzisiejszy: I śniadanie: bułka pszenna z serem żółtym, kinder niespodzianka II Śn.: kawałek tortu czekoladowego( malutki, koleżanka miała imieniny i nie mogłam odmówić), 4 trufle śliwkowe Obiad: ryż biały z jabłkiem i cynamonem mars Kolacja: 3 kromki chleba pszennego z masłem i miodem, chrupki kukurydziane Przecież nie jem tak wiele i czemu tyję? :(

diabeł wcielony taki chojrak jesteś? Jechać umiesz,a jak widzę sam siedzisz na kafe zapewne sam jesteś człowiek z wielkim problemem:D

Gość smutna pusia 1988
Ale co to jest? Jeden batonik i ciasteczko :(

eeeeee, ten jadłospis to jakiś idiotyczny jest :o Odstaw na MIESIĄC: -makarony -białe pieczywo -słodycze -napoje gazowane I zobaczysz efekt :) A jak się chce słodkiego, to kup budyń BEZ CUKRU, zrób go na chudym mleku i ze słodzikiem :)

Przeczytaj wyżej diabełku mój post ;) To wcale nie jest takie proste jak ktoś pochodz z "misiowatej" rodzinki ;)

kafeterianka wiem coś o tym, czasem mam wrażenie że z moimi genami to po szklance wody 2kg w górę :o

Ona.. dobrze,że chociaż ty to rozumiesz:) Grunt to zaakceptować samą siebie,choć zgodzę się z pusią,że samotność czasem dobija :/

Gość smutna pusia 1988
Nie można odmawiać sobie przyjemności, jedna czekoladka czy dwie jeszcze nikomu nie zaszkodzą. Nie wiem co robić, nie mam motywacji. Ostatnio jechałam autobusem, założyłam legginsy, tunikę w panterką, a tam stał jakiś chłopak, spojrzał z niesmakiem i powiedział, że mam dupę jak ceber :(..uciekłam nic nie mówiąc.

jak nie maz czasu to chociaż przekształć zwykłe codzienne czynnosci w ruch, np jak jezdzisz autobusem to wysiadaj kilka przystankow wczesniej i idz do domu na pieszo, jesli jezdzisz winda to wchodz po schodach, a jesli masz prace siedzaca to zawsze mozesz w trakcie pracy napinac miesnie posladkow i brzucha, zawsze to coś.