Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donna_20

Mam wątpliwości:(

Polecane posty

Gość Donna_20

Hej pisze tutaj bo mam wątpliwości i prosze o jakies normalne opowiedzi które moga mi pomoc je rozwiac... A wic sytuacja wyglada tak ze mam chłopaka od mozna powiedziec 2 lat w czym mielismy kilka przerw i ostatnio zauwazyłam ze miedzy nami jest cos nie tak nie mozemy sie dogadac, w jego telefoni widzialam wiadomosci ktore pisal z kolezanka na temat naszego zwiazku po czym sie wykrecal ze to nie jest prawda ze mu zalezy na mnie i wogole a na dodatek teraz pisze z jakas dziewczyna ktora poznal na fun skanie i oklamal mnie ze chce napisac koledze ile km jest do tej miejscowosci a okazalo sie ze pisal tej dziewczynie ile ma do niej...Wspomne również ze bardzo mi na nim zależy i bardzo go kocham...Co ja mam zrobic?? Poradżcie cos...Prosze

Gość Donna_20
Tylko ze on dopiero teraz od kilku dni tak ma a z ta kolezanka co pisal jej o naszym zwiazku mu tlumaczylam i niby cos tam zrozumial

Gość Donna_20
I wyglada to tez tak ze jak jakis chlopak do mnie probujeladnie zagadywac i on jest kolo mnie to odrazu mowi ze ja jestem zajeta bo jestem jego dziewczyna i gdy ma czasami wypite badz wie ze naprawde przegial to mowi mi ze mnie kocha i ze mu zalezy...

Gość gfhuibnjk
oczekiwałaś, że ktoś Ci tu napiszę, że to normalne i nie masz co się srać? no sorry. faceta bym rzuciła, bo często tak to się zaczyna..

Gość timmika
Dla mnie sytuacja jest oczywista i nie rozumiem czemu w ogóle pytasz, co robić. Taki związek nie ma sensu, bo on Cię ewidentnie oszukuje, szuka sobie innej dziewczyny. Będzie Ci trudno, ale radzę z nim zerwać zanim on to zrobi pierwszy.

donna ..kochana oni juz tacy sa...chca ciagnac tyle srok ile sie da.a tak sie niestety nie da. chcesz zawsze plakac przez niego ok. ja to znam i wiem czym to zalatuje... jesli chcesz to zmienic bo chyba ci bardzo zalezy to musisz naprawde ostro go przypilnowac.odejsc na jakis czas jak zobaczysz tego typu rzeczy nawet jesli serce boli a on przeprasza. wiesz ile mi zajelo czasu zanim doprowadzialm faceta do porzadku...nie chciej.tyle ze u mnie to juz wiekszy staz.im wiecej lat tym trudniej odejsc.moze juz nie chce odejsc ale jemu juz tez sie nie chce walow mi robic...ale znisczylam sie przez to totalnie.

Gość timmika
I jeszcze jedno- jeśli on się robi "zazdrosny' gdy podchodzi do Ciebie inny chłopak, to WCALE to NIE oznacza, że mu na Tobie zależy. To po prostu taka męska zaborczość- mimo iż najwyraźniej nie zależy mu na Tobie, to nie pozwoli by ktoś inny Cię przejął. Taki pies ogrodnika...

Gość Donna_20
Jutro mamy sie niby spotkac i chce z nim o tej calej sytuacji porozmawiac i wyjasnic sobie wszystko...bo jest mi juz strasznie ciezko z tym wszystkim bo wiele znioslam juz ale juz mi brak sil na to wszystko pomalu... nawet jego tel nie moge sprawdzic...a jak wczesniej u mnie widzial jakies smsy od znajomych to juz odrazu pytania byly co to za jeden skad go znam i juz niby zazdrosny byl o to mimo ze pisalismy calkiem normalnie ale ja go nie oklamywaam tylko mu sie tlumaczylam i mowilam co i jak

Gość timmika
Sorry, ale dla mnie to nienormalne, że on się czepia o jakieś smsy :O Ile on ma lat, 15? Moim zdaniem takie kontrolowanie siebie nawzajem do niczego dobrego nie prowadzi i pokazuje tylko, że nie ufamy sobie wzajemnie... u mnie w związku jest to w ogóle nie do pomyślenia...

Gość Donna_20
Nawet gdy nie bylismy jakis czas razem to byl zazdrosny i zly o to ze bawilam sie z kims innym na imprezie a widzial to na zdeciu ktore bylo umieszczone na stronie klubu i robil mi o to wyrzuty i za kazdym razem do mnie wracal...i mowil ze ma wobec mnie powazne plany i wogole...

Gość Donna_20
Teraz stwierdzilam ze nie bede go kontrolowac i on tego tez juz nie robi aczkolwiek ostatnio chcial ale mu sie to nie udalo...i chcialam aby czul sie swobodniej nie mial takiej kontroli no ale na zle mi to chyba wyszlo;/

Gość timmika
Dziewczyny często wpadają w taką pułapkę, myślą, że jeśli facet jest cholernie zazdrosny, to że mu zależy na dziewczynie. To bzdura. Jeśli facet naprawdę kocha dziewczynę, to jej ufa i nie jest zaborczy. A to, że Ci mówił o powaznych planach też o niczym nie świadczy- trzeba patrzeć na czyny, nie słowa. Tak czy inaczej życzę Ci, żebys jak najszybciej usunęła ze swojego życia tego dupka.

Gość Donna_20
Moze byc to ciezki bo juz kilka razy mialam okazje gdy nie bylismy razem aby o nim zapomniec ale za kazdym razem wracalismy do siebie...zawsze przepraszal i mowil ze zaluje tego co zrobil....kompletnie go nie rozumiem mam nadzieje ze jutro mimo ze sa swieta uda mi sie z nim porozmawiac i postanowic cos

Gość timmika
To Twoja decyzja, możecie bawić się w takie rozstania i powroty do usranej śmierci, a możesz też z nim skończyć i poznać jakiegoś normalnego faceta. Nie bądź naiwna, dla mnie związek, który oznacza ciągłe rozstania i powroty nie ma racji bytu.

Gość Donna_20
ogólnie masz takie watpliwosci ze masakra....bo nie chce niczego zalowac...tym bardziej ze ciezko mi podjac jakakolwiek decyzje....