Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka pytająca

seks w pupę - ile ludzi to uprawia?

Polecane posty

Gość ms. jones
niektórzy nawet tego nie wiedzą, tak jak nie wiedzą jakie egzaminy mają na 6 roku, wywłoko 💤

Gość ms. jones
zono - przecież widać, że ona ewidentnie mitomanii 💤

Gość Areczku 145
Nie żono :) Oni są po prostu przykładnymi katolami ;) Pewnie taka jest ich interpretacja tej książeczki, co to kilku panów poskładało do kupy aby łatwiej ciemne masy doić z kasy i posłuszeństwa :classic_cool:

No właśnie... 1. Nie będę Wam nic udowadniać, bo : a. nie ma w tym żadnego celu, ani mojej korzyści. b. takie śmiecie i tak nie zrozumieją :) 2. Nawet głupi może zobaczyć sobie to w google ;)

Arek 125. zero stresu i zdrowy tryb życia.....kooooniec

Bardziej mi zależalo na odpowiedzi co lyknąć albo zjeść żeby ALAT natychmiast spadl. Mialem na to tylko 7 dni i jutro sie okaże. Przez glupi pierdolony ALAT moge nie mieć pracy.

Gość ms. jones
a ja nie wierzę, że studentka 6 roku medycyny ma czas na studia, puszczanie się po kątach i forume. bye 🖐️ ps. studiuję medycynę. serio

Gość sdfsdfsdfasdfsdf
Anal to podstawa wyperdalac

Gość Areczku 145
No widzisz biedactwo :) Było się prowadzić jak książeczka św. nakazuje i literki z tablic mojżeszowych, a nie chlać na umór. Wtedy wątróbka nie wykazywałaby żadnych problemów :classic_cool: I przez to takiś nerwus ? Że pracy nie będziesz miał czy, że napić się więcej nie będziesz mógł :D ?

Arek 125 a w czym ci ten alat przeszkadza ze aż do pracy iść nie możesz?....bo nie łapię..

Alkoholu zawsze pilem bardzo malo, od kilku lat wcale. Dlatego wynik mnie jak najbardziej zdenerwował. Inni pija ile wlezie a ALat mieli po 20-30. Życie jest niesprawiedliwe

Gość ms. jones
ja się nie puszczam 😴 mam czas :classic_cool:

Co do wcześniejszego: 1. Jak wcześniej mówiłam - nie mogę udzielać rad na forum. 2. Myślisz, że pomogłabym ci po tym, jak mnie wyzwałeś? Trochę godności !!

Głupie badania wstępne. Przeszedłem wszystkie etapy rekrutacji, bylo aż 5. Zatrzymalem sie na tym, reszta badań bez problemu ale jakiś malo qważny ALAT odrobine zawyżony i nie dostałem pozytywnej opinii od lekaża. Mialem tydzień czasu, jak do jutro przyniosę wynik do 50 to mnie przepusci. Zaznaczam ze ejst to praca nie wymagająca wcale konskiego zdrowia.

Gość Areczku 145
No to tym bardziej chłopczyku marsz do kościółka !! Plackiem na środku leżeć i wznosić modły do pana na krzyżyku, jego mamy i taty coby ci naruchali zmniejszenie ALAT'u 🖐️

Gość w pupe jest super

Gość Tajemniczy Damian
I co kurwa, studentka medycyny nie wie, że od pchania w dupe ma się przejebane ze zwieraczami? Haha, możesz studiować, co najwyżej kładzenie glazury, albo zapierdalanie z kilofem w kopalni, wielka srako z łoniakami na plecach i rzygam na Twój ryj, piczko.

Gość agnieszka taka
A pisałam że to pospolita ruchawka a nie żadna studentka medycyny. Wy sie tyle czasu daliscie frajerzyć.

Gość tajemnicza jest ok
a jakby anal bylby nieprzyjemny to by kobiety go nie uprawialy

Gość ms. jones
przystojny - byś się zdzwił...:classic_cool: ale fakt - mniej tego kuurestwa niż na innych kierunkach :classic_cool:

Gość a czemu puszcza
przeciez nie zdradza nikogo i nie robi tego za pieniadze

Gość nastepna dziwa
Następna szmata która nie rozumie dlaczego. Nigdy nie będziesz wiedzialą czemu sie puszcza, szmaciska nie rozumieja tego, jasne?