Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka pytająca

seks w pupę - ile ludzi to uprawia?

Polecane posty

Gość do Zdesperowana Domowa Żona
ale nie widzego wpisu, a nie chce mi sie go szukac, bo ten temat ma sporo stron

Gość do Zdesperowana Domowa Żona
tolerujesz czy lubisz?

Gość teraz anal to plaga
do 2 grupy

Gość zdesperowana zono
ty pisalas, ze nalezysz do 2 grupy

Dajcie spokój, moim zdaniem 7 partnerów to nie jest duża liczba. Tym bardziej jeśli ma się już stałego - męża. Nie zawsze da się po 2-3 związkach znaleźć to, co jest potrzebne obojgu ludziom do ślubu. Są kobiety, a w zasadzie dziewczyny - nastolatki już w dzisiejszych czasach, które miały 10 i więcej. Tak to się dziś odbywa. Wiem sama po mojej młodszej siostrze i jej koleżankach. Dziś już to nie wstyd, że ma się jednego partnera po drugim, jeśli chodzi o te późniejsze roczniki. Z jednym jest się 2 miesiące, po tygodniu od zerwania, już z następnym, a w międzyczasie flirtuje się jeszcze z 2-ma innymi... Jak najbardziej można mieć 7-miu partnerów, jeśli byli to wybrankowie z uczucia, a nie z potrzeby seksu czy bliskości. Co do seksu analnego, jest to bardzo ryzykowne. Po nieudanym pierwszym podejściu można się szybko zrazić i tak też się dzieje w większości przypadkach, głównie z powodów czysto technicznych, takich jak brak rozluźnienia, czy nawilżenia. Wydaje mi się, że bardziej chcą tego spróbować Panowie. Kobiety zazwyczaj mają podejście swego rodzaju, które utrzymuje je w przekonaniu, że tylko w tradycyjnym seksie mogą odnaleźć przyjemność. Z tego też względu nie próbują.

Gość menowiec
lubie walić w dupe moja panią.

Gość do do_pogadania
7 partnerow to za duzo

Gość mikeees
ja lubie jak dziewczyna podczas analu sra i jak ja posuwam to jej kupcia ucieka bokami, mam ja na pałce ....ahhhhhh zajebista sprawa polecam spróbować czegoś takiego :):):):)

Gość koksik2222
Widzę ze tu kretynów nie brakuje chamów co szacunku nie maja do Kobiet takie cwaniaki z Was do Kobiety? Mordy bym Wam poobijal urwał lby i nastał do szyi!

Gość gość
Co do tematu to nie wiem ilu ludzi uprawia sex analny. Ja od czasu do czasu praktykuje anal ze swoja dziewczyna i jest OK.

Gość Nie dla mnie erotyka
Nie i jeszcze raz nie! To nie jest dziurka do tego. Jest to wymysl mezczyzn, a kobiety sie do tego przystosowuja.

Gość gość
sex analny jest stary jak swiat. Sprawia przyjemnosci i kobiecie i mezyczyznie.

Gość gość
Nie dla mnie erotyka Co to za gusła średniowieczne tu opowiadasz jak nie chcesz to tego nie rób ale seks analny istniał od zawsze. wystarczy poczytać. Wbrew pozorom są kobiety które to bardziej lubią niż zwykły. Każdy ma swoje preferencje i potrzeby. Jakbyśmy nie eksperymentowali to w jaskini d**y by nam marzły. Ewolucja to poznanie nowego i dostosowanie się do danej sytuacji, więc jak ktoś chce się rozwijać i próbować czemu nie.

Gość pablo35
Siema. Ja ze swoją żoną jestem 13 lat.futrujemy jej tylek non stop i nigdy się nic złego nie stało. Praktycznie kazdy sex konczymy w ten sposób więc zależy jak kto sobie to wsio pouklada

Gość gość
up

Gość gość
Ja od 6 lat ładuje moja dziewczyne w pupcie. Jak narazie zednych problemow i niespodzianek nie bylo. polecam.

Gość gość
Lubisz gleboko w pupe ?

Gość gość
No właśnie :) Masz pojemność na 21 :)

Gość gość
Pod odpowiednim kątem, w pupe nawet 21 cm sie zmiesci.

Gość gość
Tak bo już kiedyś taką miałem co bez problemów przyjmowała moją pałkę :)

Gość gość
Ja najbardziej lubię w drugą stronę. Wystawiam tyłek mojej kobiecie i jest mi jak w niebie. Wytrysk jest spotęgowany i daje ogromną przyjemność.

Gość gość
łobuzka4545 Mój ogierek nie ma takich ciągot. Wystarczy mu moja ciasna Mysia. Ci, którzy to uprawiają mają w sobie coś z pedała a w dodatku małego pyrtka i pchają, gdzie ciaśniej. EJ ! SZ.M.A.T.O ! .K*******O ! S.U.K.O ! . ZAPAMIĘTAJ JAK FACET LUBI ANAL M.K. TO ZNACZY ŻE LUBI ANAL M.K. I Z , P.E.D.A.L.S.T.W.E.M ! NIE PORÓWNUJ ! .BO CI F.LAKI WYBEBESZY ,USMARZY I ZJEM ! . P.I.Z.D.O !

Gość Dałam 18tolatka
bolało ale jak już włożył to podnieciło mnie