Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiesiław855555555555

Jak odzyskac dziewczyne lwa??

Polecane posty

Gość emperou
kupić jej dobre sportowe auto, fótro z norek albo jakies kosztownosci z bizuteri :P ewentualnie jakas wycieszka w tropiki :classic_cool:

Gość lwica lew
Najpierw napisz, co nabroiłeś, bo może sie okazać, że nie da rady.

Zostawiła mnie, bo ja olewalem, dopiero jak odeszla zrozumialem co stracilem i strasznie zaluje... jest jakas szansa dla mnie jeszcze? Prosze Panie o rady...

Gość cium kum bara sum
kobieta lew tzn jaka? Jak Cię kochała a Ty olewaleś to raczej nie wróci, bo ja zraniłeś. Trudno zapomnij o niej i staraj się następnym razem, by z inną takiej gafy nie strzelić!!! wesołych :)

Probowalem juz wielokrotnie przepraszac, jednak ona jest nieugieta...chociaz jej opisy gg wskazuja, ze teskni...jednak nie chce dac mi szansy... Co powinienem zrobic? Pisac do niej dalej, probowac...czy dac jej czas i w ogole sie nie odzywac?

Gość nie z tej ziemi
walczyć, nie odzywanie się to sygnał, że odpuściłeś a skoro odpuściłeś to znaczy, że olewasz

Gość cium kum bara sum
jak ją olejesz to możes zo niej zapomnieć. Zostawiła Cię przez olewkę, więc musisz ją adorować!!

Gość taaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk
ta olej ją a zobaczysz jej plecy! Nieodzywaniem się utwierdzisz ja w przekonaniu, że dobrze zrobiła.

Gość lwwwica
generalnie lwice lubią być adorowane, podziwiane, uwielbiane ;) ale lubią też facetów z charakterem, także nie może to być wypłakiwanie się w ramionach kobiety tylko raczej zdobywanie jakąś metodą ale jaką to już kwestia osobowości i upodobań.

Utrzymujemy dobry kontakt...ale wiem, ze jesli sprobowalbym cos na sile..to ona by sie wycofala...

Co robic?:/

Gość to dlaczego ją olewałeś
teraz to już raczej nic nie zrobisz. Zapewne straciłeś w jej oczach i lipa panie :( osobiście kopnęłabym w tylek takiego delikwenta i nie zaufała Ci na nowo, ale ja to ja ;)

Utrzymujemy dobry kontakt...ale wiem, ze jesli sprobowalbym cos na sile..to ona by sie wycofala skoro macie dobry kontakt, to jakieś malusi szanse są. Skąd ta pewność że wycofałaby się? A może ona właśnie czeka na konkretny kro, szczere wyznanie i wlasnie coś na sile?!!

czy to mozliwe, ze chce dac mi nauczke? przetrzymac mnie? jak to z Wami jest?

Gość Kocham Mocno
to dlaczego ją olewałeś ma racje.. ponadto jak opisy gg mówią wiele..to znak, że musisz postąpic zdecydowanym krokiem na przód. Jak facet. jak facet olewa kobieta potem oczekuje radykalnych kroków!

oczywiście że jest to możliwe, iż chce Cię przetrzymać i tylko od Ciebie to zależy czy przejdziesz próbe. Nastepnym razem dmuchaj na zimne i panny nie olewaj to nie bedziesz musiał takich prób przechodzić. napisz, zadzwoń nie znikaj, milczeniem zabijesz reszteczki szans jakie Ci pozostały.

no bylem dupkiem dla niej.. a teraz... jakby wrocila to nawet bym jej sie oswiadczyl..

Gość wszystko zalezyyy
na jakim etapie związku byliście..

Gość lwica lew
Wiesław... bądźmy szczerzy, przekalkulowałeś, że była najlepsza i chcesz wrócić, a nie, że ją kochasz, jak sie kocha, to się nie olewa i szanuje... Ma rację, ze jest nieugięta... nie ma pewności, że kiedy wrócisz, to po jakimś czasie znów jej jakiegoś numeru nie wywiniesz.

2.5 roku

Gość lwica lew
I po takim czasie zacząłeś ja olewać? Stary, kto Cie wychowywał? Koledzy, ulica, czy durne filmy?... A tak na marginesie: to może tak mniej ogólnie jak ja traktowałeś? I pewnie chciała rozmawiać, co sie dzieje, a Ty nie chciałeś? U mnie nie miałbyś szans, bo za bardzo się szanuję...

Co ja mam robic w tej sytuacji ? Jak będe ją okupywał sms, czy proponował spotkanie to wiem, że sie nie zgodzi. Z drugiej strony wiem że nie może zapomniec o mnie, co wskazuja opisy na gg, sms..

Gość Kocham Mocno
no to nie pisz sms..tymbardziej bez podpisu..pomysli, że to głupia zabawa. jesli macie coś musicie porozmawiac. więc musisz zaproponowac spotkanie/rozmowę. I pamiętaj, żeby nie trzymac rąk w kieszeni, czy rozmawiac przez komórkę..jak jestes przy niej.

Gość załkiem zielona
co wy z tym odzyskiwaniem? bez sensu...

Gość gość
bylem ze swoja dziewczyna narzeczona prawie 5 lat, po studiach zmienilismy miejsce zamieszkania na jej miasto, wszystko bylo dla mnie nowe, wyjechalem do pracy kilkadziesiat kilometrow dalej w delegacje ale czesto bylem w domu, jednak cos zaczelo sie psuc. pozniej dowiedzialem sie ze zdardzala mnie z innym facetem, z ktorym z reszta tez juz nie jest o gdzies wyjechal. ja w tym czasie skonczylem delegacje i wrocilem do tego maista. zaczalem prace a ona tam mieszkala, zaczelismy sie spotykac znow, w celach twarzyskich, pozniej nastapil powrot do siebie. porzez osotatniem miesiace znow sie wszystko pokeilabsilo. ona miałem wrazenie ze szuka znow czegos innego nowego, sama mi mowi ze chciala by umawiac sie na randki, flirtowac z innymi. Nie mogłem jej znow stracic. Zamowilem urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl i jest między nami tak jak sobie wymazyłem.

Gość Karolina1a198
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Z magią zwłaszcza czarną nie ma żartów. Lepiej kierować się w stronę światła. Biała magia też działa, o czym sama się przekonałam. U mnie pomógł rytuał z http://magia-anielska.pl