Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleandratru

odnawianie kontaktow

Polecane posty

Gość oleandratru

tak jakos przed swietami mnie natchnelo ;/ pytanie, czy warto? czy to nie desperacja?

Gość oleandratru
przeciez wiecie ze to kreci. probowac czy jeszcze cos sie z tego wycisnie, czy jeszcze cos bedzie... jest sens? chcialabym tez postawic dosc smiala hipoteze badwcza: PO CO POZNAWAC NOWYCH LUDZI JAK MOZNA ODNAWIAC STARE ZNAJOMOSCI?

Gość matołek kozioł
Ekologiczne podejście, coś jak risajkling, c'nie? przetworzona żywność gorzej smakuje, chyba z ludźmi jest podobnie

Gość eufeem
ja bym się w tym nie babrał

Odnowić to mozesz np odświeżyć ściany podłogę ale znajomości eee nie popieram no moze niektóre warto ale ogolnie to raczej nie

Gość Soniya90
A niby dlaczego nie??? Ja uważam, że warto odnawiać kontakty, zwłaszcza jeśli ma się z danymi osobami miłe wspomnienia. Ja straciłam dużo kontaktów przez brak wolnego czasu, ale teraz też zamierzam je odnowić. Co innego jeżeli znajomość nie była udana i próbuje się na siłę ją odnowić, chociaż i tu różnie bywa, bo ludzie się zmieniają. Nic nie szkodzi spróbować. :) Raczej nic na tym nie stracisz.

Gość eufeem
dziekuje za mile slowa wsparcia Sonia. wlasnie chodzi o mile wspomnienia i ogolnie fajni ludzie, tylko nie ten czas, nie to miejsce no i jakos nie wyszlo. poza tym mlodym sie bylo, glupim. Cyferki - ktore warto? jak to poznac?

Gość eufeem
Koziolek, moze porownajmy do kotleta. masz takiego miecha w lodowce - wiesz ze dobre, bo wczoraj miales na obiad. ale nie zezarles calego, wstawiles do lodowki. a teraz jest jak znalazl. odgrzewasz i masz obiad. czasem odgrzewane kotlety lepiej smakuja

Gość oleandratru
hahahah wszystkie wypowiedzi milo widziane

Gość gttt3457
chodzi ci dokladnie o napisanie do starych znajomych co na naszej klasie ich teraz wygrzebalas?