Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdgfsdfsfsfgs

problem

Polecane posty

Gość fsdgfsdfsfsfgs

powiem krótko. mojemu chłopakowi przed włożeniem członka do pochwy poprostu opada. wiem to podloże psychiczne, poprostu zawsze chce zeby wyszlo dobrze no i .. wychodzi odwrotnie. jak mu pomóc>? za chiny nei chce iść do lekarza.. moze mozna mu jakos pomoc miałyscie juz tak>?

Gość ElisabethVonReish
A jak mu ssiesz ustami to stoi?

Niech usiądzie. Masuj mu penisa ręką. Kiedy stanie, nabij się na niego. Jeżeli w trakcie mu opadnie, to przerwijcie. Odczekajcie tydzień i spróbujcie ponownie. Tylko niech się nie masturbuje w tym czasie.

Gość _Misiek_
Jak mu pomóc? Podchodźcie do tego na zupełnym luzie. Jedzcie dużo sałatek jarzynowych. Jak opada to spróbujcie ponownie po kwadransie, a jak będzie dobrze to i kolejny raz. Na pewno się uda. Po prostu on musi być wyluzowany i być dobrej myśli. Jeśli będzie trudno to polecam wspólną wizytę u seksuologa, choć myślę ze nie będzie potrzebna. Część facetów tak ma, ja to też przerabiałem. Głowa do góry. Powodzenia życzę.

Gość impotencja sie kłania

Gość _Misiek_
Bzdury pleciesz, żadna impotencja, co drugi facet gdy rozpoczyna współżycie to mu za szybko opada, albo za szybko się spuszcza. Po prostu nie należy się tym zrażać. Para się musi zgrać ze sobą a to może wymagać czasu. Zwykle miesiąc na to wystarczy.

Gość analityczka....
u nas tez byl ten problem ....wlasnie tak to jest jak chce sie pokazac z jak najlepszej strony,naszczescie po paru probach samo pszeszlo