Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daaria22022

nimfomanka

Polecane posty

Gość Daaria22022

To co piszę jest dla mnie krempujące ... Moje ''zapotrzebowanie'' na seks jest coraz większę , dochodzi do tego , że jeden stosunek w ciągu dnia mi nie starcza, ciąglę myślę o tym , wszystko mi się kojarzy z jednym ... jest to dla mnie straszne i nie mogę sobie z tym poradzić ! Czy wy też tak macie ? czy można jakoś temu zaradzić ? Jestem zdesprerowana ponieważ nie potrafię mieć jednego partnera seksualnego przez co rozwaliłam już niejeden związek ! Pomocy :(

Gość Rocky1313
Masz większy popęd niż niejeden facet :)

Gość Daaria22022
Ale czy da się to jakoś zwalczyć , cokolwiek ;| ?

Gość Rocky1313
Pewnie tak. Tylko z drugiej strony, zobacz ile kobiet chciałoby mieć w ogóle ochotę na sex. No a jak już tak strasznie się męczysz to pewnie jakies dobre tabletki i po sprawie :)

Gość Daaria22022
Jeśli tylko leki wchodzą w grę to rezygnuję - szkoda zdecydowanie wątroby a moja jest już strasznie zniszczona ... Muszę po porstu zacząc nad sobą panować i ograniczać stosunki , możę dam rade ...

Gość KubaWojewodzkiSracz
A robisz to z wszystkim co się rusza i pierdzi ? :D

Gość Sir Wyiebany
Polecam odwiedziny u seksuologa, który mógłby znaleźć jakieś rozwiązanie.

Gość Sir Wyiebany
Musi cie ktoś w mocno w cipke wyruchać to cie zaspokoji.

Gość cynik z wyboru
i pomocy szukasz na forum erotycznym... Nikt na forum Ci nie pomoże. To choroba, więc idź do lekarza... Przeprowadzi WYWIAD, który może sporo wyjaśnić. - męczy mnie wrażenie, że to co piszesz to tylko objaw, a nie problem podstawowy.

Daria, można ci pomóc. Po pierwszej staraj się przymusić do nie więcej niż jednego stosunku dziennie. Jeżeli poczujesz że nie dasz rady wytrzymać, to zamiast seksu masturbuj się - to złagodzi twoje napięcie, a jednocześnie unikniesz kolejnego stosunku. Kiedy poczujesz że możesz żyć odbywając jeden stosunek dziennie, wtedy zrobimy kolejny krok... GG: 13977870

Gość suczka91
Witaj Dario,musze się nie zgodzić z opinią,że na forum nikt Ci nie pomoże,jest wiele ludzi,którzy sobie robia jaja na forum,ale są też tacy,którzy mogą Ci pomóc.Uważam,że to iż masz duże zapotrzebowanie na sex nie jest złe,wydaje mi się że narazie nie masz się czym martwić,może poprostu żaden facet nie zaspokoil Cie odpowiednio,wydaje mi sie tez ze jeden stosunek dziennie to nic zlego bo ja czasami mam wiecej,tyle ze nie mysle o tym non stop,napisalas ze zepsulas zwiazki przez to ze mialas paru partnerow seksualnych musisz bardziej sie szanowac i sypiac z tym z kim jestes tyle razy ile chcesz i moze jak sie wyzyjesz i Cie zaspokoi to Ci przejdzie jak nie to pojdziesz do seksuologa i bedzie po problemie nie ma sie czym martwic...pozdrawiam:D

Gość zonaty maz
moge cie grzac ja moge zawsze i okazdej porze

Gość dorciaB
Zostań dziwką. Połączysz przyjemne z pożytecznym.

Gość Daaria22022
Ale właśnie cały sęk w tym , że mi nie wystarcza jeden partner i gdy widzę jakieś ''ciacho'' odrazu mam na niego ochotę i kończy się to głównie tak samo ... Dlatego też postanowiłam wybrać się do specjalisty , trzeba coś z tym zdrobić. Muszę odzyskać kontrol nad sobą :)

Gość Daaria22022
Mam 20-stkę na karku ;P A co ?