Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilka3434234

Jestem w ciąży a on mnie zdradził

Polecane posty

Gość Kamilka3434234

Siedze z nim w jebanej Anglii (przepraszam za wyrazenia) nie mam do kogo sie odezwac wiec pisze tutaj... przyszli do nas znajomi z jakas baba, poszlam spac bo jestem nie pijaca i nie lubie patrzec jak inni pija, obudzilam sie po paru godzinach ide do kuchi a on sie caluje z ta szmata, wyrzucilam ich z domu, mojego pobilam :( boze nigdy sie tak nie czulam, serce mi dosłownie pękło, Ufałam mu... jestem w 7 miesiacu ciazy co ja mam zrobic ;((( ?

Gość Kamilka3434234
jezu ja nie wiem co mam robic , poczekam az ktos ze mna poromawia bo mam ochote sie zabic no i nie zasne ;/

napewno sie nie zabijaj, troche z dupy pomysl ;) jak mawia moj szef :D "po faceci mozna sie wszystkiego spodziewac" z drugiej strony moj jeden z kochankow mowil ze do zdradzania trzeba dojrzec bo ludzie nie sa z nmatury monogamiczni. to religia nam narzuca, nas wiezi, nie wnikam. spokojnien kobieto ;)

Gość Kamilka3434234
heh nie zrobie tego nie jestem az tak głupia za duzo mam do stracenia, lecz mam taka ochote ;) mozna sie po facetach wszystkiego spodziewac ja myslalam ze moj jest inny , jutro ta babe dorwe i nastrzelam jej po pysku

Gość Kamilka3434234
no mloda jestem mam 21 lat, dobrze ze siostra jest prawnikiem, tak go zalatwie ze zapomni jak ma na imie, jutro kupuje bilet do polski, kurwa ja go tak kocham.....

Gość Kamilka3434234
wlasnie piwo otworzylam ale sie nie napije, przez tego chuja nie bedzie cierpiec niewinne dziecko, chodziaz spalilam przez 3 godz 6 fajek... ;((( ogolnie nie pale...

wiesz, czlowiek pod wplywem alkoholu robi rozne rzeczy ktorych moze potem zalowac ale nie usprawiedliwiam twojego faceta, gdyby tak moj zrobil to nie sluchalabym zadnych wyjasnien i kazala mu spieprzac. ale jestes w ciazy a on jest ojcem twojego dziecka wiec sprawa nieciekawa.. poczekaj, ochlon bo nerwy szkodza tobie i dziecku. sprobuj porozmawiac z jakas bliska osoba i zasiegnac porady. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i tego ci zycze

Gość Kamilka3434234
teqila... moj ojciec by go zabil, doslownie heh, napisalam do mamy zeby do mnie zadzownila jak tylko sie obudzi , boje sie jej powiedziec, a tutaj nie mam nikogo bliskiego oprucz niego, ja tez za nim zaszlam w ciaze bylam nie raz pijana ale nawet nie spojrzalam na zadnego innego bo myslalam tylko o nim i nadal tak jest....

wiesz faceci maja troche inaczej.. ja ufam swojemu ale on akurat ciagle pije w towarzystwie, gra koncerty z zespolem, rozumiesz- rock n' rollowe zycie, dlatego boje sie ze kiedy po koncercie sobie pije to jakas laska sie moze wokol niego zakrecic, tymbardziej ze wiem ze z takich okazji na koncertach zawsze korzystal zanim mnie poznal.. nie robie mu scen zazdrosci chociaz mam taka ochote bo nie chce wywolywac wilka z lasu, ale po tym co napisalas nic nie jest w zyciu pewne.. pogadaj z mama i nie rob nic pochopnie, kuzwa 7 mies ciazy i jestes tam sama.. ja chyba wrocilabym do polski na twoim miejscu ale nie znam twojej sytuacji wiec nie wiem co mam doradzic

Gość Kamilka3434234
ja nie sadzilam ze mnie to spotka naprawde... tak nam dobrze bylo kurwa tak dobrze... ;(;(;( ja na Twoim miejscu bym juz cos podejrzewala, bo jak napisalam koncerty itp itd, dzis sie przekonalam ze nikomu ufac nie mozna nawet najblizszej ci sercu osobie, bym wrocila do polski ale w polsce bieda nikt ci nie pomoze, a tutaj pomagaja przyszlym mama i to bardzo... nie wiem co mam robic, mam zamiar kupic jutro bilet do polski, ale co ja w tej polsce zrobie ? nie chce zeby moje dziecko w biedzie zylo :(((

Gość kuki123
nie przeklinaj

Gość Kamilka3434234
bede, czasami to pomaga ;]

wiesz rozmawialam z nim wiele razy na ten temat, przed nim bylam z facetem przez dwa lata, pewnego dnia podeszla do mnie laska ktora zaczela mi opowiadac jak pikantnie spedzali ze soba czas.. potem okazalo sie ze ona nie byla jedyna,, mowilam mojemu facetowi ze nie chce zeby historia sie powtorzyla i ciagle wlacza mi sie czerwona lampka, a on odpowiedzial 'dlaczego musisz ciagle miec na wszelki wypadek otwartą furtkę? zamknij ją w koncu i zostaw za nią przeszłość, bo ten pies nie gryzie' i jak tu nie ufac? co do zycia w anglii, pisalas ze masz tylko swojego faceta, poradzisz sobie sama? znasz jezyk? moja matka 10 lat temu wyjechala do holandii, nie znala jezyka, nie miala doswiadczenia i nieraz ja wychujali przez to, dopiero od dwoch lat ma dobra prace, 5pokojowe mieszkanie, moj brat od roku z nia mieszka i zna holenderski na wyzszym poziomie niz ja po 12 latach nauki angielski.. zarobila nawet na samochod, mieszkanie i urzadzenie go, gdzie teraz mieszka moj ojciec a sa po rozwodzie.. jesli zostaniesz w angli i zdecydujesz sie odejsc od faceta bedzie ci naprawde ciezko utrzymac siebie i dziecko, ale jesli bedziesz silna ulozysz sobie zycie

Gość Kamilka3434234
moj tez tak mowil, ze mnie kocha pona zycie ze nie wyobraza sobie zycia bezemnie nigdy by mnie nie zdradzil itd, uwirzylam mu, i mam tego efekt, a co do anglii w sprawach finansowych bym sobie poradzila, ale bedac tu sama nie przez pierwsze 5 miesiecy pobytu tutaj mialam depresje, nie dawno mi przeszlo, i teraz to... moze i bym mu wybaczyla ale ja na niego patrzec nie moge ! obrzydza mnie co na niego spojrze odrazu widze ta ochydna scene, naprawde nie wiem co mam robic, jutro sie zastanowie bo dzis juz nie mam sily na nic, ide sie polozyc bo napewno nie zasne :( dziekuje za rozmowe, moze sie pozniej odezwe, zycze Ci szczescia ze swoim chlopakiem :) pozdrawiam

moj ex ktory mnie zdradzil tez mowil ze nie wyobrazasobie zycia beze mnie, moj terazniejszy facet tego nie powiedzial wiec to jest chyba dobry znak;) nie mysl juz o tym tylko mysl o przyszlosci, tak zeby byla najlepsza dla twojego dziecka a przede wszystkim DLA CIEBIE! spokojnych snow;)

ja uważam, ze teqila ma racjie. nalezy zawsze ufac dopuki ktos nas nie zawiedzie. tak jak i ja daje na poczatku ogromny kredyt zaufania. a jak wygladała ta scena? bo kompletnie tego nie moge pojąc. ty spałas a on w tym samym mieszkaniu sie całował z inną? ta kobieta to sama w gosci przyszła czy tez z męzem? gdzie on był? i to wygladało tak, ze on nawalony nie wie co sie dzieja a laska nad nim sterczy, czy raczej widac bylo, ze to takie obopulne darzenie do czegos więcej.

Gość Warwik
A dobrze ci tak

tylko się całowali czy aż się całowali byli pijani oboje? musisz zadać sobie pytanie czy chcesz z nim być bo jeżeli nie to dostaniesz niezłą kasę w angli na samotne matki z dzieckiem fajnie płacą

Gość klarysklaa
Olac takiego gościa.miałam taka sytyację 4 lata temu.też sostalam sama i sobie sama poradzilam.teraz juz nawet nie jestem sama .współczuję ci.

Gość leczyc sie leczys
tak to jest jak sie nie modli w bo kto sie modli ten ma lżej w życiu dla ciebie sex ważniejszy jest od boga to teraz cierp

Gość kamcia3452535
haski czy husky ;p no wiec sytuacja wygladala tak : przyszli do nas znajomi z jakas baba, posiedzialam troche z nimi po czym poszlam spac bo bylo grubo po 12 , obudzilam sie gdzies ok. 3 i cos mnie ruszylo zeby isc sprawdzic co sie tam dzieje (w kuchni) a wiec wchodze a on z ta sucza siedzi na kanapie i sie chamsko całują, dwuch innym znajomych nie wiem co robili bo bylam w szoku zeby cokolwiek widziec, pierwsze co zrobilam to wzielam tego babsztyla wyszarpalam po czym walnelam mojego faceta w ryj z 5 razy najmocniej jak umialam i wyrzucilam ich z domu, starczy ? heh...