Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laloonia

Moj chlopak gra na xboxie...CALE SWIETA

Polecane posty

Gość Laloonia

Mieszkam z chlopakiem od poltorej roku. Mamy po 19 lat. Moj chlopak gra ciagle na xboxie. Przeciez jest taka piekna pogoda..moglibysmy isc na spacer albo gdzies...ahh :((] Co zrobic??

Gość 76427948
przede wszystkim nauczyc sie ze mowimy... poltora roku! odciagnij go od gry swoja osoba a pozniej cos zaproponuj

Gość karoolek...................x
widac jestes tak nudna i mało atrakcyjna , ze wie co dobre , albo nie ....lepsze od ciebie !!

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co masz zrobic?? wymienic go na lepszy model

ale oczywiscie to on jest winny , bo to on gra ! a co Ty robisz ? co robisz by nie grał ? jesli cos robisz i to madrego , atrakcyjnego , sexownego , a on dalej gra , uznaj moje posty za niebyła , a na nim wymóc wizyte u specjalisty bo jest uzalezniony .

Gość przeorysza Warcisława
Głupiego chłopaka se wzięlaś, bo playstation lepsze! on nawet nie wie, ktora konsola jest najlepsza to jak Ty wyobrażasz sobie z nim życie układać, gdy konsola dla niego jest ważniejsza od Ciebie?

tak ...tylko by on nie wymienił jej za taka przy ktprej grac mu sie nie bedzie chciało ....

Gość paci paci pacii
a ja se pykam w kłejka laaajww :classic_cool:

Gość efrt6yu79o
po nicku wnosze ze jestes ladna lae glupia, facet nie moze sie patrzec non stop na ladna laske a inaczej go ani nie inspirujesz ani nie zajmujesz wiec wybiera cos stylulujacego.

Gość Tolusia_1991
Nie jestem ani super ladna,ale glupia tez nie jestem. Jestesmy ze soba od 2 gimnazjum. Juz ponad 4 lata... xboxa kupil niedawno bo jeszcze nie mial przero bil go i z kumplami przez neta gra. a Pleja..tez niestety ma., Nie jest tak ze gra przez caly czas. Ostatnie dwa dni ciagle..mowi ze nie lubi swiat..