Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VeronA888

DIETA 500 KCAL OD JUTRA ,KTO ZACZYNA ZE MNĄ?

Polecane posty

hEJ zbieram osoby chętne do diety 500 kcal Chciałabym poczuć się w końcu dobrze w swoim ciele Drogie panie na pewno będzie ciężko ale jakie czekają nas efekty !Mam 169cm wzrostu i 66 kg Moja wymarzona waga to 56 kg !Zamierzam to wszystko osiągnąć w meisiąc !Zapraszam wszystkie zainteresowane osoby;)

Gość FVSFVS
A potem w tydzień odbijesz z nawiązką... Powodzenia, ja się na taką durnotę na pewno nie piszę...

Durnotą jest pisanie wiecznie o tym jojo.Trzymam kciuki-można przecież ostro zacząć a potem zacząć porządną dietę:)Żaden problem:)

Gość FVSFVS
Jasne, jak się już tym "zaczęciem" spali mięśnie i spowolni metabolizm tak, że każda dodatkowa kcal będzie odkładana na tyłku... Tylko ktoś nie mający pojęcia o funkcjonowaniu organizmu może myśleć jak ty

Hahaha bawią mnie wasze komentarze Tak zaczynam dietę od jutra do tego 30minut biegania i 6 weidera Z diety będę wychodzić dietą Montignaca jest rewelacyjna ! W efekt jojo na pewno nie wpadnę bo nie jestem tak słaba jak większość kobiet ,które zamierzają schudnąć a po kilku dniach rezygnują Jeszcze zdziwia was moje efekty Zamierzam dalej to kontynuowac wiec jeśli są jakieś chętne osoby to zapraszam:) Dziękuję za jeden pozytywny komentarz :)

Gość FVSFVS
Głodówka i bieganie... pięknie spalisz...mięśnie. A efekt jojo to nie wynik słabej woli, tylko rozwalonego przez głodówkę (500 kcal JEST głodówką) metabolizmu. NIestety, zdziwisz się ty,jak zobaczysz, że miałam rację...ale wtedy już będzie za późno.

ja się przyłączam :) Wytrzymałam na tej diecie 20 dni i schudłam 7 kg. potem przez 3 tygodnie zaczęłam żreć i teraz ważę 68 :P Ale nie załamuję się bo od jutra będę codziennie biegać i będę na diecie 300 - 500 kcal :) za 20 dni będę ważyć 60 kg ;)

Gość girl77
Dziewczyny z chęcią chciałabym się przyłączyć do tego 500kcal, ale no kurcze mógłby ktos napisać na czym ta dieta dokładnie polega? Skąd mam wiedziec ile zjadłam? mam tak liczyć i liczyć? :P Odpiszcie proszę ;) Obecnie przy wzroście 168cm ważę 54-55kg (niech zostanie to 55) może waga brzmi całkiem, całkiem, ale uwierzcie, że to tylko pozory.Brzuszek powoli rosnie a o boczkach nie wspomnę! Macie coś na te nieszczęsne boczki?! Załamać się z nimi idzie ;/;) Musze coś se sobą zrobić...wytłumaczcie mi proszę na czym polega ta dieta 500kcal a z chęcią dołączę;) razem raźniej;)

;) to znowu ja założyłam se w końcu konto ;) czekam na odpowiedź dziewczyny ;)

Gość samantam
najlepiej jest zaczynać diete w święta.... A tak w ogóle to 500 to chyba zbyt dużo.... dieta 150 kcal... to jest to!

Gość bzzzz....
wez laska przejdz sobie na diete 0 kcal !!!! Ludzie to maja w glowach nasrane zbaieraja sie za cos o czym nie maja pojecia Ale w sumie rob sobie co chcesz tylko potem nie chodz po lekarzach bo zle sie czujesz i masz problemy zdrowotne zdychaj sobie na tej swojej "diecie" buhehe

Dobra jakie są skutki to już wiem, ale co wam poradzę nie chcę tego tłuszczu tyle...ćwiczenia pary razy dziennie, jazda na rowerze, brzuszki, mniej żarcia i woda, woda, woda może jednak coś dać ;)

Gość alicyjkaaaa
No to jak nie chcesz tłuszczu to czemu nie przejdziesz na racjonalną dietę (i ćwiczenia), które GWARANTUJĄ zrzucenie sadła bez efektu jojo, bez spowolnienia przemiany materii, bez zniszczenia mięśni, bez niedoborów witamin i minerałów? To, co Ty chcesz osiągnąć to jest rekompozycja ciała, czyl zbudowanie mięśni (a nie ich głupia utrata!) i zrzucenie tłuszczu. Zobacz tutaj jakie miała efekty ta dziewczyna (a jak zaczniesz od początku tematu to zobaczysz jak jadła - co najmniej 1500 kcal - i ćwiczyła): http://www.sfd.pl/akneraj%2Fredukcja_str.73%2Frekompozycja_str.100%2Fbieg5km_str.117-t471572-s73.html

Gość VeronA8888
Widzę zainteresowana osobę Supeerrr!!!:) Czyli co od dzisiaj przez 3 tygodnie dieta 500 kcal:) Zakończymy ją diętą montignaca jest super ,mozna wszystko jesc polega tylko na odpowiednim komponowaniu posiłków :) Chudniesz mniej ale też skutecznie 0,5-1 kg na tydzień . Będzie ciężko ale damy radę a poźniej wejdziemy w nasze ulubione ciuszki hehe Jeżeli chodzi o menu na dzień po prostu zamień chleb na piczywo wasa a inne rzeczy na warzywa i owoce Na internecie jest pełno liczników kalorii po przeczytaniu na pewno coś zostanie w głowie :) Wstałam i zaczynam 6 weidera Na śniadanie zjem pomarańczę i kiwi Czyli jakieś 80kcal a wieczorem oczywiscie 30 minut biegania Pozdrawiam;)

Gość jakos tak
kobitki jajko ma malo kalori a bialko tzreba dostarczac zreszta dobzre zapycha:) ja juz dzisiaj zjadlam pol pomidorka lisc salaty i jajeczko dobra salateczka wyzszla i ok90-100kcal wpadlo

Gość VeronA8888
Chciałam jeszcze dodać ,że bylam na diecie 500-700 kcal przez dwa tygodnie i svchudłam 5 kg Wagę utrzymałam do dziś Czy to nie przemawia samo za siebie Wszystkie osoby z mojego otoczenia zauważyły róznice Fajnie usłyszeć takie mil komplementy:)

Gość milusińskaa
no dokladnie:) ja od dzisiaj także zaczynam :)

Gość VeronA8888
05.04.2010 hehe no to zaczynamy;)

Ja w ciągu 20 dni schudłam 7 kg, a byłam na diecie 300- 500 kcal :) Na początku było 500, a potem tak mi się skurczył żołądek, że jadłam coraz mniej:P Bo nei byłam głodna. aż tego 21 dnia zjadłam czekoladę ;/ zaczęło się niewinnie, bo tylko 5 kostek, a potem z każdym dniem pozwalam sobie na więcej i więcej i przez 3 tygodnie nie mogłam się opanować. Dopiero wczoraj stanęłam na wagę i o mały włos nie dostałam zawału jak zobaczyłam 68 kg! Bo nie widać, że utyłam, naprawdę....;/ a dzisiaj to nie wiem czy wyjdę biegać, bo pogoda jest koszmarna;/ a wieczorem będzie deszcz. Dzisiaj zjadłam 1 kromkę czarnego chleba z białym serkiem i pomidorem i pomarańczę, czyli liczę że jest to ok 200 kcal Jeszcze zjem obiad, może jednego krokieta, więc to będzie 300 i nic więcej :) Oprócz tego piję 3 razy dziennie czerwoną herbatę (przyspiesza chudnięcie) i herbatę z bratka - oczyszcza cerę i organizm:)

Gość bzzzz....
JOASIA555 O to chodzi w tej glupiej "diecie" Po jakims czasie organizm ma braki i z nadmiarem probuje wyrownac wiec jesz za dwoch i podwojnie tyjesz bo z malej iloci kcal przeszlas na konska dawke nie dosc ze bez sensu to niszczy zdrowie