Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange906

Ja przekonać rodziców?

Polecane posty

Cześć! Jestem Michalina mam 16 lat ostatnio w moim życiu pojawiła się tak zwana"internetowa miłość" Ja mieszkam w okolicy Jarocina a On aż w Stalowej Woli to prawie 500 km. Mieliśmy się spotkać w te wakacje tylko że jest są też problemy z tym związane. Plusem jest to że On przyjezdza na 2 tyg. do Poznania.Jednak Od Jarocina do Poznania też jest troszeczkę km. Nie chce go zawieść wkońcu obiecałam że postaram załatwić wszystko i przyjade na kilka dni do Poznania.Nawet powiedział że jakbym nie miała gdzie spać to On coś wykombinuje. Jednak moim największym problemem są rodzice. Tacie wogole nie mam zamiaru o tym mówić, bo jeszcze zawału by dostał z mojego pomysłu Przybycia do Poznania , Sama do jakiegoś chłopaka. Rodzice są po rozwodzie dlatego myslalam że powiem tacie że jade do mamy a mama wtedy by mnie zawiozła do Poznania , Ona bardziej rozumie takie sprawy.Tylko nie wiem jak to powiedzieć ; Hej Mamo poznałam super chłopaka bedzie w wakcje w Poznaniu i chciałabym do niego przyjechac na kilka dni. POMÓŻCIE !!! :]

do lata moze ci sie odwidzi a jak nie to usiądź z matka i powiedz prawdę i wtedy zobaczysz

Jesteś jeszcze młoda. Rozumiem super się Wam rozmawia i czas najwyższy się poznać, zobaczyć na żywo. Ale często tak bywa że czar pryska, zobaczysz go i stwierdzisz boże co ja zrobiłam, jest do kitu, inny niż sobie go wyobrażałam. Albo odwrotnie. I co wtedy sama zrobisz w Poznaniu?? Przemyśl sobie to jeszcze raz i zastanów się czy na prawdę warto. Do wakacji masz jeszcze troszkę czasu. Pozdrawiam :-)

A chłopaka jeszcze poznasz nie jednego. I to najlepiej ze swojej miejscowości lub bliskich okolic.

Gość paulasdef
ewnetualnie, skoro uważasz ze to cos ważnego, skoro już będzie w Poznaniu to niech on wpadnie do ciebie - jeżeli mu zależy naprawde na spotkaniu z tobą, to zrozumie ewentualne obawy twoich rodziców i sam postara się coś wykombinować.

A on jest w jakim wieku? Że mu tak wolno po Polsce jeździć? ;>

Uważam,że to on powinien przyjechać do ciebie a nie ty do niego.Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie...

Gość jackxD
Rodzice się napewno będą martwić. Takie znajomości internetowe czasami źle się kończą. Poza tym co Wam da to spotkanie kilkudniowe ? Zakochasz się i będziesz mieć kolejny problem, bo nie wierze , że pozwolą Ci odwiedzać chlopaka w Stalowej Woli i nie wierze, ze on się poświęci i przyjedzie do Jarocina. P.S JESTES Z MOICH OKOLIC hehe xD

Gość megiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takie spotkania nie mają sensu, ja już to przerabiałam i się tylko zawiodłam bo w realu tak jak mówili poprzednicy czar pryska. więc zastanów się najpierw czy warto się spotkać. też jestem z twojej okolicy :)

Gość jackxD
megii a dokladnie skad jestes ? i ile latek hehehe :D

20 lat, z okolic Pleszewa a ty?

Chyba macie rację :-) Po prostu chcę go poznać jest wspaniały. Jednak zastanowię się nad tym co napisaliście Dziękuje

i bardzo dobrze :)

Gość fghthr
oj dziecko, dziecko, wyrucha cie i zostawi i bedzie placz- jak bedziesz miec szczescie jak pecha to sie natkniesz na jakiegos zboka co cie zgwalci albo zabije, wez ty sie lepiej za poznawania w realu

Gość Mariola z eNkeja
nic z tego nie będzie, bo za daleko! przyjedzie tylko na seks! takich panienek jak Ty to on ma z 20 i je objeżdża tylko . . . samochodem by rozsiewać swoje geny (teraz mamy silną antykoncepcję to Cię nie zapłodni dzięki bogu!

Gość mruczek miau miau
a skąd wiesz, co to za koleś tak naprawdę? może to jakiś pedofil podający się za 18-latka? ja bym w życiu nie pojechała się spotkać z kimś takim do odległego miasta. jak chce, niech sam do ciebie przyjedzie i spotkajcie się w kawiarnii.

Przecież napisałam że miałam na niego namiary od jego siostry którą znałam z kolonii :) Piszemy codziennie , dobrze się znamy O jakim wy seksie mówicie ? Uspokójcie się ...

Gość bojabojaboja
Dałaś tutaj bardzo dobry moim zdaniem i najrozsądniejszy pomysł, a mianowicie rozmowę z mamą. Myślę, że ona będzie najlepszym doradcą w tej sprawie.

Gość fghthr
a to myslisz ze on nie chce seksu? oj kochana, w wieku 18 lat wlasnie chlopakom najbardziej hormony buzuja