Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest katolicka obłuda

Podoba się wam taki sweterek?

Polecane posty

No i jak?

Gość .....ot..co......
jezeli masz +45 lat to ok, jezeli jestes mlodsza to :O

Gość bosz co za kiepska przrerobka
zobaczylas u kogos w kosciele taki sweter?

Pracuję w biurze więc muszę ubierać się stosownie do miejsca. A więc do ciemnych spodni materiałowych chyba będzie ok.

Myśle o kolorze czarny bo jest uniwersalny.

Gość .....ot..co......
to, ze pracujesz w biurze nie oznacza ze musisz wygladac jak pensjonarka! tez pracuje w biurze i nigdy nie zalozylabym takiego sweterka. ew moglabym go sprezentowac mojej babci na imieniny 🖐️

Zależy jeszcze w jakim biurze kochana. Bo np możesz pracować na zapleczu w sklepie... Ma ładny wyszczuplający fason. Po spodem ładna bluzka, subtelna biżuteria... U mnie w firmie obowiązuje ustalony dress code...

Gość maxicosi babyy
do biura idealny amarant badz fiolet jako alternatywa dla czarnego nie sluchaj tych co tu pisza, ze to swetetek dla pan po 40 czy 50....niektorzy tancza w pracy na rurze i nie maja pojecia jak wyglada stosowny do biura ubiór :D

ale co że pracujesz w biurze to masz sie koszmarnie ubierac, postarzać i cholera wie co

zresztą te sweterki wszystkie mi się podobają. Prócz żółtego. Są bardzo uniwersalne. można zestawiać je z rożnymi kolorami. Chyba kupię czarny i fioletowy.

Gość maxicosi babyy
dobry wybór :) u mnie tez obowiazuje dress code...i takich sweterków, zakietów muszę miec sporo zeby miec w czym chodzic a nie na okraglo w jednym i tym samym a swoja droga to koszmarna modelke maja na tej aukcji :O

Gość .....ot..co......
dziewczyna po prostu nie wie co to dobry gust i tyle. ubranie biurowe tez moze byc w pewnym sensie kobiece i seksowne, a nie pozyczone od zakonnicy, ale ludzie maja gusta i gusciki 🖐️

Taki mamy dress code. Stonowany ubiór. Schludny i nie wyzywający. Klasyka i elegancja. Taki mam charakter pracy po prostu. Mój wygląd jest moją wizytówką. I jeszcze nikt mi nie powiedział, że wyglądam jak stara baba. Raczej jak elegancka kobieta.

maxicosi babyy W domu mam pełno spódnic, butów na obcasie, żakietów, bluzek, sweterków... Wszystko w subtelnych kolorach. Czarne albo szare. Do tego koniecznie biała bluzka. Całą szafę mam tylko takich ciuchów. A dla porównania mam tylko jedną parę spodni dżinsowych...

Gość maxicosi babyy
no to witam w klubie :D

Gość maxicosi babyy
boze co za szmata..kuzwa jakbym sie w takim wycieruchu pokazala w robocie to chyba bym miala dyscyplinarkę momentalnie :D

ładny ale nie do biura. Szef by mnie cofnął do domu się przebrać.

Gość .....ot..co......
bez przesady! :D:D:D

Szukałam kiedyś takiego sweterka w sklepach ale nie mogłam spotkać. Dlatego chyba tu go zamówię. Ciekawe jak będzie się komponować z bluzka z żabotem... mam podobny ale cały ażurowy a teraz przydał by mi się gładki...

Dlaczego? Teraz żaboty na topie.

Gość Miłoszu, czy jak masz na imię
ostatnia bluzeczka świetna :) a ten sweterek spoko, ale chyba zbyt zachowawczy ;)

jak dla mnie za dużo ozdób... a wracając do pierwszego sweterka.. ostatecznie moze być.. ale można wyglądać skromnie elegancko, właśnie tak jak musisz, w innych ubraniach.. proponuje sukienki.. szare, czarne, nie wiem jakie są wymogi co do koloru.. można wyglądać zaskakująco pięknie a jednocześnie nie rzucac sie w oczy..

No trochę za dużo ale takich klasycznych i skromnych bluzek mam od groma. A ta fajnie wygląda zarówno ze spodniami jak i spódnicą. Sukienek, bluzek, spódnic, spodni i żakietów mam od groma. Do szczęścia brakuje mi tylko takiego sweterka. I bluzki z żabotem :P

Takie sukienki też mam. I to dwie. czarną z paskiem i szarą z fajnym wykończeniem u góry. Do czarnej zakładam np. czerwony pasek i czerwone szpilki i już sukienka wygląda inaczej...