Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UKgirl

Polish men are crap in bed and have very small dicks.

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyy
jibuionip.....tak lepiej brzmi;) This is a Polish forum, but people who say that I have a very low level ... You are a looser ...

Gość 2113
niejedna zemna studentka uprawiala sex aby zaliczc rok

Gość obłędnie pociagający
Ja nikomu nie ubliżam (choć w chwili euforii zniżyłem się do poziomu troli i dopisałem tekst o braniu z dupy do ust) Nie problem pisać bzdety i udowadniać jakim to się jest fifarafa. Problem w tym że społeczeństwo głupieje i co z tego że znają języki jak kultury nie mają za 3 gr.

Gość wsciekly dzik
wole byc w tym wieku i niemiec oglady niz miec wyuczone prostackie maniery jak pseudo elita ktora wykula wszystko na blache

kiedyś było coś takiego jak kodeks honorowy dziś to jest raczej kodeks drogowy lub jak kto woli uliczny. Wpadł cwaniak i myśli że jak ma FCE to już jest dobry.

Gość wsciekly dzik
dzis magistrow jest wielu ale tak naprawde na ten tytul zasluguja tylko nieliczni teraz jest nizszy poziom nauczania niz 30lat temu-ile jest prostackich kierunkow na uczelniach lub kierunki ktore tylko sa wylegarnia bezrobotnych mgr ze ludzie np po zawodowce wczesniej znajda prace ale coz oni zyja duma mgr a do gara nie maja co wsadzic a laski szukaja sponsorow

Gość yyyyyyyyyyyyy
Tytuł textu: Polish men are crap in bed and have very small dicks. tłumaczenie oryginału;) Polski ludzie są gówno w łóżku i mają bardzo małe chooje. a to siem nam poziom wykreował...juhu ;););)

Gość yyyyyyyyyyyyy
They do not know how to satisfy a woman. They are just pathetic. Black men have muh bigger dicks and are better in bed. I can tell you from my own experience that Polish guys have the smallest dicks in Europe. tłumaczenie;) Nie wiedzą, jak zaspokoić kobietę. Są po prostu żałosne. Mężczyzni czarni mieć większe chooje i są lepsze w łóżku. Mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, że polska faceci mają najmniejszych choojów w Europie.

Gość yyyyyyyyyyyyy
tłumaczenia są dosłowne ....hehe....no....tak jak pisać w angielska:)

Gość wsciekly dzik
ja nieznam jezyka bo ja uczylem sie na rosyjskim ale jezeli dobrze tlumaczysz tekst to to takimi paniusiami zygam ja i moi znajomi to sa zwykle sz... aby obrazac polakow i ten narod a same tu mieszkaly i sie wyuczyly a teraz kasaja niech wypieprzaja na jakas wyspe i tu w polsce dupy niezawracaja bo tu sa porzadni faceci i kobiety a one psuja opinie wszystlim na zachodzie

Gość yyyyyyyyyyyyy
spoko, dobrze tłumaczę, ale ich angielski jest beznadziejny....więc niczego nie straciłeś.... a jeśli chcesz to mogę na tempa dla Ciebie przełożyć we francuskim i amerykańskim....hehe....tudzież niemieckim ;)

Gość wsciekly dzik
czyli znaja w skrucie tak kali pic kali jesc i to jest znajomosc ich jezyka -elita niedoukow wiesz jak bym mial taka paniusie wysluchiwac to wolal bym 8godz przy lopacie spedzic jest wielu technikow i po zawodowej madrzejszych ludzi niz takie wyksztauciuchy

Gość sorry, ale angielski to
kazdy powinien znac tepaki skonzone.

Gość wsciekly dzik
poco mialbym znac jak stad nigdzie nie wyjerzdzam mi jest dobrze tu w kraju

Gość sorry, ale angielski to
no fak jak sie lopata zapierdala po 12h dziennie i nawet na wakacje cie nie stac zeby wyjechac to masz racje.

Gość wsciekly dzik
a podrugie jako polak zawsze bede mowil lamanym obcym jezykiem obcokrajowiec ma dobry ubaw a akcentu to nawet po 10latach na zachodzie niebedziesz miala -to niech inne kraje tez ucza sie polskiego a nie zachodowi w dupe wchodzic ze wszystkim my jako kraj tez mozemy doczegos dojsc tylko dac nam madrzejszych politykow ktorzy naprawde beda za krajem

Gość wsciekly dzik
spokojnie paniusiu ja moge pozwolic sobie na wyjazd tylko poco a ludzi lopaty nieczepiaj sie bo maja wiecej niz niejeden mgr po studiach

Gość wsciekly dzik
a ty paniusiu juz caly kraj zwiedzilas ze mosisz wyjerzdzac ?niemamy my nic w kulturze czym mozemy sie pochwalic? To slabo znasz ten kraj

Gość wsciekly dzik
a ja nic niemam przeciw ludziom lopaty bo sam jestem budowlancem i lubie to co robie i nieopluwam wszystkiego co polskie

Gość ======rzaba rzulw
chyba niemaja ci juz nic do poeiedzenia pseudo polki

niby tacy obyci a znaków diakrytycznych nie używają, pewnie nie potrafią zainstalować polskiej klawiatury na ang. systemie operacyjnym ;).