Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrjhhyhy

czuje sie nic nie warta

Polecane posty

Gość htrjhhyhy

mam 23 lata nie mam znajomych- z własnej woli po prostu nie czuje potrzeby utrzymywac kontakt z innymi ludzmi;/ wrecz uciekam od tego bo czuje sie nudna, niegodna, zbyt nijaka? nie wiem mam to od lat;/ zwiazalam sie z toksycznym facetem-krzyki, awantury i alkochol nasza "normalnosc" w zwiazku...odeszłam 2 mc temu czuje smutek i przygnebienie od tego czasu ale stwierdziłam ze tak bedzie najlepiej dla mnie poza tym podobno jestem mila dziewczyna, całkiem ladna itp ja za to czuje sie potworem ogromnym tłustym i wstretnym teraz waze 64 kilo przy 167 i czuje sie gruba ale jak wazyłam 58 czułam to samo wiec nie wiem czasem nie chce mi sie zyc chociaz staram sie by bylo ok brak mi zainteresowan, hobby mam wyuczona bezradnosc- wydaje mi sie ze nie podołam wielu rzeczom np.nie poszłam na studia do innego miasta bo sobie nie poradze nie pojde na basen bo nie umiem pływac i napewno sie nie naucze

Gość perppk
wiesz skoro nie czujesz potrzeby ciągłego przebywania i bliskiego kumplowania się z ludzmi to ok- taka jesteś i już- mi też wystarczają kontakty z ludzmi z pracy a poza pracą mam ze 2 koleżanki i faceta plus moja rodzinka i więcej mi do szczęścia nie trzeba

Gość htrjhhyhy
up

każdemu jest potrzebna bliska osoba koleżanka do pogadania wyjścia na spacer zwierzania się nie uciekaj od tego !nie myśl,że jesteś nudna po prostu bądź sobą z nie wszystkimi ludźmi się super dogadujemy a Ty na pewno znajdziesz koleżankę której bd mogła powiedzieć wszystko z którą bd miała dobry kontakt i bd sie dobrze dogadywać.odkryj w sobie jakieś pasje,hobby to jest bardzo potrzebne w życiu np możesz sie wyładować ,odprężyć przy tym wyjść do ludzi... otwórz się na świat i głowa do góry!:)

każdemu jest potrzebna bliska osoba koleżanka do pogadania wyjścia na spacer zwierzania się nie uciekaj od tego !nie myśl,że jesteś nudna po prostu bądź sobą z nie wszystkimi ludźmi się super dogadujemy a Ty na pewno znajdziesz koleżankę której bd mogła powiedzieć wszystko z którą bd miała dobry kontakt i bd sie dobrze dogadywać.odkryj w sobie jakieś pasje,hobby to jest bardzo potrzebne w życiu np możesz sie wyładować ,odprężyć przy tym wyjść do ludzi... otwórz się na świat i głowa do góry!:)

Gość uupppppppppppppp