Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela.

spotkanie z Turkem

Polecane posty

Gość Ela.

dziewczyny , mam problem od jakiegos czasu pisze z turkem mieszka niedaleko mnie w polsce i chce sie spotkac. mówi mało po polsku ale to szczegół. boje sie spotkac z nim troche bo wszedzie słysze jak to turek zly i zebym z daleka sie trzymała od niego. ale mnie ciagnie strasznie zeby sie poznac z nim i fajnie nam sie gada. myslicie ze nie bede załowała? a moze warto co? bo juz sama nie wiem co robic

Gość Hayatim
Będziesz żałować jak się nie spotkasz. Skoro mieszka w PL to nie "leci" na wizę. A facet może być jak każdy inny. Czy będąc w związku z Polakiem, Niemcem, Francuzem itd masz pewność że trafisz dobrze? Sama jestem żoną Turka, mieszkam w Turcji i żyję. Dodam, że mąż ZAWOZI MNIE DO KOŚCIOŁA, razem obchodzimy święta muzułmańskie i katolickie... Forum na gazecie (są tam dwa fora) da ci jako taki ogląd sytuacji na związki z Turkami. :)

Gość ZAJEBISTY
za puszczanie sie z muslimem ogolic glowe wuyciac lechtaczke wychlostac i powiesic

Gość edssu
wchodz na forum ona polka on turek ...gdy bylam z turkiem czesto tam goscilam :(

Elu, na Życiu uczuciowym są w tej chwili dwa topiki na ten temat: "Blask Turcji" i "On Turek ja Polaka". Na obu wypowiadają się bardzo mądre dziewczyny, mające doświadczenie związków z Turkami. Oba topiki czytaj raczej od ostatnich wpisów, bo są one szczególnie mądre i wyważone.