Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martula1993

Czy moja figura jest ładna? :(

Polecane posty

Gość ja bym polecała ćwiczenia
siłownia lub fitness w celu wyrzeźbienia ciała, bo jesteś dosyć szczupła. Popracuj nad brzuszkiem zwłaszcza i talią, bo nie masz wcięcia

Gość Martula1993
Zdjęcie wyszło trochę nie dokładne ale w rzeczywistości w razie co jest lepiej:)

Gość biusciasssta
Figura jak figura - kolumna albo cegła iMHO, dobrze dobrane ciuchy pomogą bez problemu. A a propos ciuchów: stanik masz za mały, miska Ci się wbija w pierś. Sprawdź sobie tutaj jaki powinnaś nosić: www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

wszystko fajnie,tylko brzuch masz okropny-musisz ćwiczyć brzuszki,A6W itp,za to nogi to bym ci wyrwała takie sliczne....

Gość nienormalny?
jak dla mnie to za duża masz miednice, troszke za duzy brzuch - to do wyćwiczenia.

Gość Martula1993
Bardziej realistyczne jest to 2 zdjęcie,więc proszę o ocenę tego drugiego. Ale nie dlatego że 1 jest brzydsze i liczę na lepsze oceny :)))

Gość nienormalny?
no faktycznie tutaj duzo lepiej wyszłaś :) minimalnie brzuszek do poprawy i ten stanik jakoś dziwnie leży, ale szczerze to sie nawet podnieciłem :D

Gość alisssse
przecież napisano, że ten stanik jest za mały ;) Ale zdjęcie faktycznie lepsze, i fajnie wygląda dziewczyna

Gość nic ciekawegooo
z ciebie, bardzo mało jędrne ciało, te kolana jakieś pomarszczone i masz chyba krzywe nogi

Gość Martula1993
''Nic ciekawego'',posłuchaj... Wiadomo że na zdjęciu ciało wygląda inaczej i nie jest w pełni identyczne. Chcę poprawić sylwetkę dlatego wstawiłam tu fotkę abyście pomogli mi ocenić stan sylwetki,gdyż nie jest idealna. Ciekawa jestem czy ty tak świetnie wyglądasz :):P ????

Gość Martula1993
Nogi wyszły krzywe bo przy zdjęciu ugiełam nogę... A co do kolan mam ogólnie problem z suchą skórą więc...mi nie chodzi abyś oceniał moje kolana...:)

Gość nic ciekawegooo
No zmartwie cię, ale duzo lepiej wygladam, jednak nie potrzebuje dowartościowywania sie na forum. mam wystarczajaco wysoką samoocene :)) A na suchą skóre polecam maść z wit. A

Gość Martula1993
Wiesz...ja nie mam pretensji:) Po prostu nie wiesz jak wyglądam na żywo:P Dzięki za ocenę,byłeś szczery:)

Gość Martula1993
A po drugie nie potrzebuję się dowartościowywać,potrzebuję tylko porady obcych osób,wiadomo że znajomi nie zawsze powiedzą coś,co miałoby być nie miłe:P:)

Gość to chyba prowokacja
no nie wierze ze nie wiesz jak wygladasz i pytasz na serio ?lustra nie masz w domu czy co?ogolnie bez rewelacji