Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsndsjkcnhjjsd

co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość dsndsjkcnhjjsd

co sadzicie o sytuacji, w ktorej chlopak zna krotko kobiete... pierwszy raz sie spotkali przypadkiem ale ona wywarla na nim duze wrazenie... potem pare spotkan, a konczy sie na tym ze on zaprasza ja zeby ona przyjechala do niego do domu... jakie ma zamiary?? czy tylko mu o seks chodzi

Gość gdzie leży Radzionków
tak

Gość dsndsjkcnhjjsd
czyli nie mysli o niej powaznie....

Gość ile miała lattttttttekkk
mnie taki jeden R. zainstalował mikrokamery w domu w szybie wentylacyjnym na oknach i podsłuchy w telefonie. ja bym nie ufała. chyba, że znałby mnie cały swiat. wtedy bym pojechała. raz się nacięłam. starczy.

Gość jakos tak
nie koniecznie.. moja kumpela spotkala sie odrazu ze swoim u niego w domu byl numerek podobno na drugim spotkaniu juz u niego spala a sa juz ze soba jakis ponad 2 lata

Gość bojabojaboja
Tak jak różni ludzie tak i różne podejście do życia, tak samo do seksu. Nie, to nie musi oznaczać, że nie myśli o niej poważnie i, że na tym znajomość się skończy. Tak, to może oznaczać, że chodzi tylko o to, żeby ją przelecieć i dalej szukać "szczęścia". Jak kobieta ma się źle czuć z tym, że po tym spotkaniu i seksie może nie być dalszego ciągu znajomości, to lepiej, żeby z tym zaczekała i jeśli zależy jej na tej znajomości to powiedziała mu wprost jak to widzi, a jak nie, to niech da sobie spokój już teraz.

Hm, ja po 10 dniach znajomosci pojechalam z facetem na 2 dni do obcego miasta. Spalismy w jednym pokoju hotelowym. I seksu nie bylo. Obecnie jestem z nim juz jakis kawalek czasu. Wiec bywa roznie.

Gość a może być i tak...
na drugiej randce poszłam do niego,zostałam na noc... i tak już sobie śpimy razem od 6 lat....(4 lata po ślubie) dodam że nigdy wcześniej się tak nie zachowałam z poprzednimi partnerami (2-raczej krótkie związki).... widocznie w tej sytuacji to musiał być właśnie TEN JEDEN JEDYNY..... ;-)

Gość dsndsjkcnhjjsd
dalej nie wiem.. ale macie racje to od faceta zalezy... ale ja sie boje zaangazowac- bo jak sie okaze ze to jednorazowo, to nie chce cierpiec

Tym niemniej w wiekszosci takich przypadkow facetowi chodzi tylko o seks. Ze ja spotkalam fajnego, normalnego i zajebistego faceta to tylko znaczy, ze trafilam w ten malutki procencik "innych niz reszta"

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyui
ja tu tylko podtekst seksualny widze

Gość supersupemsmmmaa
masz problem? szukasz pracy i nie wiesz kiedy znajdziesz? nie wiesz, czy Twój partner odwzajemnia Twoje uczucia? Masz rozterki życiowe? wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go