Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie rozumiem...........

Pomóżcie zrozumieć...

Polecane posty

Jakiś czas temu zerwał ze mną mój facet- jako powód podał, że nie potrafi mi zaufać- chociaż nigdy nie zdradziłam, nie okłamywałam- ale powodem też były jego problemy osobiste. Przez jakiś czas mieszkaliśmy razem, jednak z przyczyn od nas niezależnych musieliśmy wrócić do swoich domów. Mieszkamy 50 km od siebie, więc zaczęliśmy widywać się tylko w weekendy, po jakimś czasie przestał tęsknić, oddalił się Ze względu na to, że rozkręca swoja firmę non stop pracuje, już wcześniej mówił, że nie ma czasu nawet na nas. Myślę, że to również zaważyło na jego decyzji o rozstaniu, może zbyt mocno naciskałam na spotkania Minął od rozstania jakiś czas, jednak mimo to widujemy się. Dziwi mnie jego zachowanie- gdy się spotykamy obejmuje mnie, przytula się, a jednocześnie mówi, że mu na mnie nie zależy. Nie wiem dlaczego to robi... Jak zobaczyliśmy się po dwutygodniowej przerwie powiedział, że troszkę tęsknił, że się cieszy, że mnie widzi. Czy ktoś może mi pomóc?? Nie wiem o co chodzi, proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuję :*

Nikt nic nie napisze? :(

niektóre typy poprostu tak maja, on nie chce z toba być ale chwilowo nie ma zadnej innej na oku, wiec jeżdzi do Ciebie, jak se jakąs znajdzie to rpzestanie gwarantuje, oni tak maja...

Gość Trudno cokolwiek powiedzieć
na podstawie tego co napisałaś To jest tylko twój punkt widzenia, a nie wiadomo co on o was myśli ? My go nie znamy, ty powinnaś widzieć co dalej, bo ty go znasz i to mam nadzieję, że dosyć dobrze bo nawet razem mieszkaliście Może być tak, że kropla drąży skałę, ale ... czy tak jest ? Kto to wie ?