Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rady potrzebuję

kto się zna na chomikuj.pl

Polecane posty

Gość rady potrzebuję

Jak to jest ze ściągnieciem pliku ze strony www.chomikuj.pl ? Wie ktoś może? Wchodzę tam do użytkownika od którego chcę ściągnąć plik. Klikam i nic się nie dzieje. Nerwicy zaraz dostanę. Wszędzie pisze, ale ogólnie bardzo.

Gość reset mi pomógł
pisze to dziecko, a na stronie JEST NAPISANE masz konto na chomiku?

Gość world of warcraft europe
Wykup konto przez smsa Chyba że plik waży mniej niż 50mega to wystarczy rejestracja

Gość rady potrzebuję
Nie pisze to dziecko. Bardziej porąbanej strony nie widziałam. Łażę po niej jak durna i nie umiem ściągnąć! Nie mam konta, nie mogę się tam zalogować, bo wpisuję dane, klikam enter i nic! Cholera jaśnista nic. Dalej się nie rusza. Muszę być zalogowana?

Gość Jania wzór do naśladowania
Nie musisz być zalogowana :O :O

A w co dokładnie klikasz?

Gość reset mi pomógł
tak, załóż sobie tam konto, jest to bezpłatne. http://chomikuj.pl/Create.aspx dodatkowo jak korzystasz z Firefoxa mi masz NoScripta czy flashblocka, to musisz zaznaczyć, żeby ci nie blokowało, bo to wszystko flashowe jak plik jest większy niż 50 MB to możesz sobie dokupić transder SMSem premium

Gość xz
po co ludzie korzystają z chomika dla dużych plików? jest dużo wygodniejszych, bardziej stabilnych i darmowych serwerów :o

Gość reset mi pomógł
Jania weź spadaj stąd :O

Gość rady potrzebuję
na co klikam? Jestem na stronie głównej chomika, wpisuję nicka osoby, od której chcialam coś ściągnąć, znajduje mi tę osobę i jej pliki, ale to co chcę się nie daje ściagnąć. Ma 25 MB

Gość reset mi pomógł
tylko niektóre chomiki dają możliwość ściągania bez logowania, ale to rzadkość

Gość rady potrzebuję
A jak mam Operę to muszę jeszcze przeglądarkę zmienić? Ludzie :(

Gość world of warcraft europe
xz na chomikuj nie masz limitów gdy nie posiadasz zewnętrznego IP, szybkość downloadu też jest całkiem niezła A ja ci nie pomogłem:O

Jak chcesz cos z mego chomika, to mogę zaraz ustawić transfer free :O :O

Gość SzwajnaRajna
do jakich Wy szkól uczęszczaliście? nie nauczyli tam pisać ze zrozumieniem? trza Wam te świadectwa odebrać natychmiast! już zgłaszam sprawę do kuratorium!

Gość rady potrzebuję
ten użytkownik daje, pisze u niego ,ze mogę ściągać i dodawać pliki, tylko, że właśnie nie mogę. reset mi pomógł- byłam na tej stronie i wypełniam dane do logowania, tyle, że jakby nie działał przycisk "Dalej" nie wiem czemu, inne strony normalnie się przewijają.

A przecież ja piszę na Operze i jakoś moge wszystko robić, drogie dzieci :O Ale mam nadzieję, że nie jesteś gruba :O

Gość rady potrzebuję
no jeszcze z IE spóbuję, ale lipa, wnerwia mnie taka niemoc. Dzięki Wam za rady. Jania Tobie również, zajrzę czy masz to co chcę. Idę dalej kombinować.

Gość rady potrzebuję
ok, ściągam firefoxa. Komp mi się zawiesił jak z IE chcialam się zalogować, muł jeden. Spać nie pójdę jak sobie nie poradzę world of... dzięki, nie będę smsa słać, bo na głównej stronie chomika nie ma o tym wzmianki, pewnie trzeba gdzieś znowu włazić, albo mnie zaślepiło już z tych nerwów. IP mam zmienne ale zewnętrzne, czy nie, to już nie wiem :p Jania dzięki za troske, nie jestem gruba, chociaż po świętach może będę heh :) oki idę instalować liska i zobaczymy co z tego wyniknie :O

Gość rady potrzebuję
reset mi pomógł - wielkie dzięki! Lisek się spisał. I zalogowałam się i ściągnęłam co chciałam. Opera chyba do kosza pójdzie. Jeszcze raz dziękuję :)

Gość znawca chomikuj
tutaj macie porównanie kont, jak ktoś ściąga dużo plików polecam wykupić sobie od razu abonament, albo chociaż wysłać SMSka bo darmowe 50mb transferu to jest nic: jakby ktoś chciał porównać: http://tnij.org/porownanie-kont-chomikuj jak komuś szkoda pieniążków, to niech założy własnego chomika i uploaduje pliki które inni bedą pobierać, i im więcej ludzie będą z niego pobierać, to za każde pobranie dostaje się punkty - które można potem wymienić na transfer: link do założenia własnego chomika - http://tnij.org/zaloz-wlasnego-chomika

Gość aska_ns1
hej , ja mam transfer 4081, a mimo to nie chce mi sciagac, co zrobic ?